Θηβαίος: "μια 5μελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 5 παξιμάδια, 3 ελιές και μια ντομάτα"!!

Θηβαίος: “μια 5μελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 5 παξιμάδια, 3 ελιές και μια ντομάτα”!!

Προκλητικές δηλώσεις από τον γνωστό έντεχνο τραγουδιστή

Σε νέα του συνέντευξη, ο τραγουδοποιός, επιχείρησε να εξηγήσει παλιές του δηλώσεις περί “τεμπέληδων νέων” και κατάφερε να κάνει τα πράγματα χειρότερα: «Έδωσα απλά μία συνέντευξη, μιλώντας ειλικρινά, όπως θα μιλούσα σε μία παρέα με φίλους. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους νέους. Αυτό προτάθηκε για να γίνει θέμα. Θυσιάζω και ”τσαλακώνω” την εικόνα μου, μπροστά στην ειλικρίνεια. Τι συνέβη ή δεν συνέβη, εμένα προσωπικά μου κάνει το ίδιο. Είμαι μία χαρά με τον εαυτό μου και με όσους μου μίλησαν και όμορφα και άσχημα».

 

Σχετικά με τη δήλωση ότι μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα, ο Χρήστος Θηβαίος σχολίασε: «Εντάξει, αυτό ήταν πάλι μέσα στα μονταρίσματα! Σίγουρα, μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μία ντομάτα, δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα! Μην τρελαθούμε τώρα!»

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα, τονίζοντας κάποια στιγμή ότι «υπάρχουν άπειρες δουλειές» αλλά οι νέοι δεν θέλουν να εργαστούν και προτιμούν να ζουν με τη σύνταξη των γονιών τους, γεμίζοντας μάλιστα τις καφετέριες.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα και αφού η ραδιοφωνική παραγωγός διαφωνούσε μαζί του, η συζήτηση «ξέφυγε» με αποτέλεσμα ο Θηβαίος να τα «χώσει» στην Αυγερίδου χωρίς λόγο.

Συγκεκριμένα, της άσκησε κριτική για το επάγγελμά της λέγοντας ότι είναι αντιπαραγωγικό. Όταν εκείνη του απάντησε ότι είναι χημικός, ο τραγουδιστής την προέτρεψε να δουλέψει στα… λιπάσματα, ώστε να προσφέρει ουσιαστικά στην κοινωνία.  Απαντώντας του η παραγωγός του είπε ότι στην ίδια λογική θα έπρεπε και εκείνος να εγκαταλείψει το τραγούδι.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Χρήστος Θηβαίος είπε ότι μπορεί να ζήσει την πενταμελή οικογένειά του με 15 ευρώ την ημέρα. «Εγώ μπορώ να ζήσω με ένα καπέλο στη μέση του δρόμου. Να δουλέψω σερβιτόρος» είπε χαρακτηριστικά.

 

Μετά τις πρώτες του δηλώσεις, ομάδα νέων έφτιαξε σατιρικό βίντεο για τον Χρήστο Θηβαίο με τίτλο “Η Θάτσερ της Σελήνης” (διασκευή της επιτυχίας του Θηβαίου “Ο Άμλετ της Σελήνης”