Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Κωνσταντέλλος: Θλίψη και συμπαράσταση για Σάμο και Σμύρνη

Έτοιμος να συμβάλει στην ανακούφιση των πληγέντων του φονικού σεισμού στη Σάμο δηλώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, προετοιμάζοντας αποστολή βοήθειας.

Παράλληλα, με ένα προσωπικό του μήνυμα, ο Δήμαρχος των 3Β, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, εκφράζει την αλληλεγγύη του στους πληγέντες τόσο της Σάμου, όσο και της Σμύρνης, θυμίζοντας ότι μεγάλο κομμάτι του ελληνισμού έχει ρίζες στα παράλια της Μικράς Ασίας και οι εικόνες καταστροφής “έχουν χαραχθεί βαθιά στη συλλογική μνήμη του λαού μας”.

Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Σε αυτήν αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Οι συνέπειες του καταστροφικού σεισμού που βίωσε σήμερα η ευρύτερη περιοχή ξεπερνούν τα σύνορα και τις διαφορές που εκφράζονται σε γεωπολιτικό επίπεδο και προτάσσεται σήμερα η ανθρώπινη διάσταση της τραγωδίας.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τάσσεται έμπρακτα στο πλευρό των ανθρώπων που επιχειρούν στις σεισμόπληκτες περιοχές και δηλώνει έτοιμος να συμβάλει στην αντιμετώπιση των συνεπειών αλλά και την ανακούφιση των πληγέντων με είδη πρώτης ανάγκης.

Τέλος, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μεταφέρει τα συλλυπητήρια του Δήμου στους οικείους των δύο νέων παιδιών που χάθηκαν στην ακριτική Σάμο αλλά και των δεκάδων νεκρών της Σμύρνης και τις ευχές όλων να μην αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός των θυμάτων”.

Το προσωπικό μήνυμα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, όπως το μετέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν:

“Μεγάλη σήμερα η θλίψη που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός και οι συνέπειες του. Οι απώλειες ανθρώπινων ζωών στην ευρύτερη περιοχή και οι μεγάλες καταστροφές στη Σάμο αλλά και η αναβίωση εικόνων απόλυτης καταστροφής περιοχών της αγαπημένης μας Σμύρνης, εικόνες που έχουν χαραχθεί βαθιά στη συλλογική μνήμη του λαού μας και ειδικά σε όσους έχουμε τις ρίζες μας στα παράλια της Μικράς Ασίας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους όσων χάθηκαν σήμερα, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι δίπλα σας”.

Μεγάλη σήμερα η θλίψη που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός και οι συνέπειες του. Οι απώλειες ανθρώπινων ζωών στην…

Δημοσιεύτηκε από Grigoris Konstantellos στις Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας