Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Ανεξάρτητη Κίνηση

Το απόλυτο θρίλερ: Κωνσταντέλλος δήμαρχος 3Β για 12 ψήφους διαφορά

Η διαφορά παραμπέμπει περισσότερο σε εκλογές για 5μελές συμβούλιο σχολικής τάξης, παρά για εκλογές σε “καλλικρατικό” Δήμο με 25.000 ψηφοφόρους. Για 12 ψηφοδέλτια κρίθηκε χθες περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα η εκλογή της νέας δημοτικής αρχής στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με νικητή τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο έναντι του Σπύρου Πανά. Όπως είναι ευνόητο, η Ανεξάρτητη Κίνηση κατέθεσε ένσταση για επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων, οπότε το αποτέλεσμα που αναφέρουμε είναι ανεπίσημο και θα κριθεί στο Πρωτοδικείο.

Ωστόσο, εξ αρχής φαινόταν ότι αυτή η εκλογική μάχη θα εξελισσόταν σε θρίλερ. Τα επιτελεία των δύο συνδυασμών ήταν από πολύ νωρίς “μουδιασμένα” και μετρούσαν με αγωνία κάθε εκλογικό τμήμα. Εδώ πρέπει να αναφερθεί ότι οι συνδυασμοί παίρνουν πρώτοι τα αποτελέσματα από κάθε εκλογικό τμήμα απευθείας από τους αντιπροσώπους τους και για το λόγο αυτό η πλατεία της Βούλας ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς αρκετά τμήματα μπροστά από τη μετάδοση αποτελεσμάτων του υπουργείου Εσωτερικών.

Γύρω στις 2 π.μ. ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση με τον Σπύρο Πανά να έχει βραχεία κεφαλή της τάξης των λίγων δεκάδων ψήφων αλλά να υπολείπονται τμήματα του Πανοράματος και της Βάρης. Στο τέλος απέμεινε ένα εκλογικό τμήμα της Βάρης, το οποίο ξεκίνησε να καταμετρά ψηφοδέλτια μετά τις 2 π.μ. και με πολύ αργούς ρυθμούς. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των παρατάξεων, το “κοντέρ” έγραψε 12 ψήφους υπέρ του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα είναι ο νέος δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η “Πόλη για να ζεις” προηγήθηκε στη Βούλα με περίπου 530 ψήφους, στη Βάρη με πάνω από  1.050 ψήφους, ενώ η “Ανεξάρτητη Κίνηση” επικράτησε στη Βουλιαγμένη με πάνω από 1570 ψήφους. Σημειωτέον, από τα αποτελέσματα που ανακοινώνει το υπουργείο Εσωτερικών λείπει ένα τμήμα.

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας