Τι συμβολίζουν οι κάρτες Ταρώ και πώς γίνονται οι προβλέψεις

Τι συμβολίζουν οι κάρτες Ταρώ και πώς γίνονται οι προβλέψεις

Οι κάρτες Ταρώ χρησιμοποιούνται από τους μελλοντολόγους για να παρέχουν έγκυρες προβλέψεις για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ατόμου και να δώσουν τις επιθυμητές απαντήσεις και λύσεις σε κάθε πρόβλημα που τον απασχολεί.

Πρόκειται για μία πανάρχαια μαντική τέχνη που συναντάται στην μεσαιωνική Ευρώπη, ωστόσο οι ρίζες της πηγαίνουν σε βάθος χρόνου φτάνοντας μέχρι την Αρχαία Αίγυπτο.

Η τράπουλα των Ταρώ στη σύγχρονη εποχή έχει 78 κάρτες κάθε μία από τις οποίες απεικονίζει αριθμούς, ή ένα σχέδιο ή μία κατάσταση και έχει διαφορετική σημασία. Οι 78 αυτές κάρτες χωρίζονται στην Μεγάλη Αρκάνα και την Μικρή Αρκάνα.

Μεγάλη Αρκάνα: Φανερώνει τα μεγάλα μυστικά και αποτελείται από 22 κάρτες: Τον Μάγο, την Ιέρεια, την αυτοκράτειρα, τον αυτοκράτορα, τον Ιεροφάντη, τους Εραστές, το Αρμα, τη Δύναμη, τον Ερημίτη, τον Τροχό της Τύχης, την Δικαιοσύνη, τον Κρεμασμέν, τον Θάνατο, την Εγκράτεια, τον Διάβολο, τον Πύργο, το αστέρι, το φεγγάρι, τον ήλιο, την Απόφαση, τον κόσμο και τον Τρελό. Οι κάρτες από τον Μάγο μέχρι τον κόσμο είναι αριθμημένες με λατινικούς αριθμούς από Ι έως XXI, ενώ το Τρελός είναι η μόνη μη αριθμημένη κάρτα, που μερικές φορές τοποθετείται στην αρχή ή στο τέλος της τράπουλας.

Μικρή Αρκάνα: Φανερώνει τα μικρότερα μυστικά και αποτελείται από 56 κάρτες. Μοιάζει περισσότερο με την κανονική τράπουλα, αφού χωρίζεται σε τέσσερα χρώματα των 14 φύλλων το καθένα. Κάθε χρώμα είναι 10 αριθμημένες κάρτες και 4 πρόσωπα: Βασιλιάς, Βασίλισσα, Ιππότης και Γελωτοποιός.

Οι συμβολισμοί της κάθε κάρτας της Μικρής και της Μεγάλης Αρκάνα είναι διαφορετικοί και παίζουν διαφορετικό ρόλο στις τελικές προβλέψεις που θα κάνει ο μελλοντολόγος, ενώ το άτομο που ρίχνει την τράπουλα δίνει ουσιαστικά την ενέργεια του στα φύλλα της καθώς τα επιλέγει.

Τώρα μπορείτε να μάθετε τις προσωπικές σας προβλέψεις από τις κάρτες ταρώ απλά με ένα κλικ. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα astrology4u και βρείτε όλες τις απαντήσεις που ζητάτε για τα καθημερινά σας προβλήματα.