Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Τηλεμαχία Κωνσταντέλλου για το νυχτερινό κέντρο στη Βούλα

Σχεδόν ημίωρη ήταν η αναφορά του τηλεοπτικού σταθμού Ε στη διαμάχη για το Must Seaside Club, όπου ξεκίνησε να τραγουδά ο Πάνος Κιάμος, αλλά εν συνεχεία η δημοτική αρχή Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προχώρησε στη σφράγισή του. 

Στην εκπομπή που παρουσίασε ο Μένιος Φουρθιώτης την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 παρουσιάστηκε σχετικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Σωτήρη Καραμίντζα, ενώ τηλεφωνικά παρενέβη ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο συνήγορος της επιχείρησης.

Ο δήμαρχος υποστηρίζει ότι η επιχείρηση δεν έχει την απαραίτητη νομιμοποίηση, ενώ η πλευρά των επιχειρηματιών αντιτείνει πως το κατάστημα έχει άδεια την οποία μάλιστα έχει υπογράψει ο ίδιος ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος! Σε ερώτηση του δικηγόρου για το αν έχει ανακληθεί η συγκεκριμένη άδεια, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δεν έδωσε πολύ ξεκάθαρη απάντηση.

Οι επιχειρηματίες υπογραμμίζουν ότι με την απόφαση του Δήμου χάνουν τη δουλειά τους 80 άτομα, ενώ ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος απαντά ότι “οι προσλήψεις αυτές έγιναν ως υπομόχλιο για να πιεστεί ο Δήμος”.

Οι δύο πλευρές δίνουν ραντεβού στα δικαστήρια όπου και θα αποφασιστεί το μέλλον του προγράμματος που ξεκίνησε με τους Κιάμο – Μαρτάκη, αλλά άντεξε μόλις μία ημέρα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του E TV:

Η εκπομπή σχολιάστηκε με πολύ καυστικό τρόπο και στο τουίτερ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας