Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Το μέλλον στην πώληση σπιτιών… μικρά tips για μεγάλους πωλητές

Η νέα εποχή έφτασε…το νέο κύμα εξελίξεων και καινοτομιών είναι εδώ και θα μείνει ακόμα για πάρα πολλά χρόνια. Είστε ικανοί να πουλήσετε και να προωθήσετε στην αγορά ένα σπίτι που θα ακολουθεί τις εξελίξεις της εποχής και θα είναι η νούμερο 1 επιλογή για αγοραστές εντός κι εκτός Ελλάδος;

Αν θέλετε να έχετε το σπίτι του μέλλοντος και να το διαθέσετε στο κοινό είτε μέσα από κάποιο μεσιτικό, είτε μόνοι σας σκεφτείτε μερικά πράγματα που αφορούν τις κατοικίες:

1) Ενεργειακό σπίτι: Ένα ενεργειακά αποδοτικό σπίτι είναι μεγάλο κελεπούρι για κάποιον που ενδιαφέρεται σοβαρά να αγοράσει μια οικία. Μονώστε την αυλή σας, αν έχετε, βάλτε τα κατάλληλα παράθυρα αλουμινίου, βάλτε πόρτες, φροντίστε να έχετε αέριο και ηλιακό και γενικώς δημιουργήστε τις συνθήκες για ένα σπίτι φιλικό προς το περιβάλλον. Σε όλους αρέσει η οικονομία αφενός αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζουν αφετέρου.

2) Έξυπνο σπίτι: Είναι το σπίτι σας έξυπνο; Τι σημαίνει αυτό; Επιλέξτε την τεχνολογία αντί της παράδοσης και δώστε άλλο αέρα στην πώλησή σας. Βάλτε είσοδο με κάρτα αντί για κλειδί, θυροτηλέφωνο με κάμερα, ενεργοποίηση των φώτων μέσω των κινητών. Για τους μεγαλύτερους σε ηλικία μπορεί να ακούγονται υπερβολικά, αλλά η νέα γενιά θα τα αξιολογήσει διαφορετικά και θα δώσει το 100% της σε όποιον πωλητή το τολμήσει και το παρέχει.

3) Ξεχωριστό δωμάτιο για πλυντήριο και στεγνωτήριο: Αν υπάρχει η δυνατότητα χώρου, φτιάξτε την παροχή νερού σε ξεχωριστό δωμάτιο και συνδέστε το στεγνωτήριο και το πλυντήριο, ώστε οι ένοικοι του σπιτιού να γλιτώνουν χώρο από το κυρίως σπίτι και να κάνουν τις δουλειές αυτές σε ένα ξεχωριστό σημείο που δεν θα κλείνει και δεν θα ενοχλεί πουθενά αλλού.

4) Φτιάξτε τον εξωτερικό χώρο: Μην αμελείτε την αυλή ή το μπαλκόνι σας, καθώς είναι εξίσου σημαντικοί χώροι. Διακοσμήστε τους όμορφα, με χρηστικά αλλά και κομψά αντικείμενα κι έπιπλα. Δημιουργήστε έναν οικείο χώρο όπου θα μπορούν να τον εκμεταλλευτούν οι εν δυνάμει αγοραστές.

Με ένα τέτοιο σπίτι οι απαιτήσεις σας θα μπορούν και θα πρέπει να είναι υψηλές, είτε προωθείτε μόνοι σας το σπίτι σας, είτε μέσω κάποιου μεσιτικού γραφείου. Επενδύστε αρχικά για να κερδίσετε αργότερα και να δημιουργήσετε εσείς ότι άλλο επιθυμείτε. Κάντε με πρόγραμμα το σπίτι σας το καλύτερο κομμάτι της αγοράς και δώστε το μόνο σε αυτόν που θα εκτιμήσει την εμβέλεια και την ομορφιά του.

Περαιτέρω ενημέρωση: e-agents.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας