24ωρη πλέον η λειτουργία του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

24ωρη πλέον η λειτουργία του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Νυχτερινή βάρδια που μέχρι πρότινος δεν είχε απέκτησε το Τμήμα Ασφαλείας των 3Β που εδρεύει στη Βουλιαγμένη. 

Το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, που ασχολείται με τα σοβαρότερα περιστατικά – κλοπές, διαρρήξεις, πρόκληση σωματικών βλαβών κ.λπ. – αλλά και με απώλειες εγγράφων, από τις 11 το βράδυ ως τις 7 το πρωί παρέμενε κλειστό (όπως και η πλειονότητα των Τμημάτων της περιοχής, πλην Γλυφάδας και Ηλιούπολης), σε αντίθεση με το Αστυνομικό Τμήμα που λειτουργεί ανέκαθεν σε 24ωρη βάση.

Διαταγή που εξεδόθη την Δευτέρα ορίζει ότι πλέον το ΤΑ θα έχει και νυχτερινή βάρδια, καλύπτοντας πλέον τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής.

“Καλη αρχή στους νυχτερινούς του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης” ευχήθηκε ο γραμματέας του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ, Χρήστος Συνδρεβέλης, ο οποίος με ανακοίνωσή του χαρακτήρισε “βήμα προόδου” την απόφαση και επιπλέον πρόσθεσε:

“Είναι αυτονόητο ότι η ηγεσία της ΕΛΑΣ οφείλει να ενισχύσει με επάρκεια τα Τμήματα Ασφαλείας της περιοχής της Νοτιοανατολικής Αττικής προκειμένου να κατορθώσουν να αντεπεξέλθουν στις υπηρεσιακές αναγκες με γνώμονα την προστασία του πολίτη και με σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με γενναίες ενισχύσεις των Υπηρεσιών με έμψυχο δυναμικό”.