Connect with us

Hi, what are you looking for?

Επικαιρότητα

Το Μαξίμου υιοθέτησε Αδέσποτο Σκυλάκι

Με ανάρτηση του ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε γνωστό ότι πλέον στο Μέγαρο Μαξίμου θα διαμένει ο τετράποδος Πίνατ, ένα αδέσποτο σκυλί που αποτελεί και το πρώτο ζώο που φιλοξενήθηκε ποτέ εκεί!

”Και κάπως έτσι μπήκε ο Peanut στη ζωή μας! Μας διάλεξε όταν πριν από δυο εβδομάδες επισκεφθήκαμε την Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο!”

Ο τυχερός σκυλάκος βρέθηκε από τους δρόμους και το κλουβί φιλοξενίας, όπου αναγκαστικά διαμένουν τα αδέσποτα ζώα μέχρι να υιοθετηθούν, στο Προεδρικό Μέγαρο. Και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε υιοθετήσει αδέσποτη γατούλα, την Καλυψώ.

Η φιλοζωική συνείδηση αυξάνεται ολοένα και περισσότερο στη χώρα μας καθώς ο αριθμός των αδέσποτων ζώων είναι πολύ μεγάλος για να τον αγνοήσει κανείς. Όλο και περισσότεροι πολίτες στρέφονται στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων και πλέον ο Πρωθυπουργός δίνει το παράδειγμα.

Παράλληλα προωθείται το νέο νομοσχέδιο με πολλές προβλέψεις για τη μείωση των αδέσποτων ζώων που προκύπτουν από ανεξέλεγκτα ζευγαρώματα και εγκαταλείψεις.

Καλή ζωή Peanut!

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement