Τόνια Ζούμπου Σταμπουλή: Βουλιαγμένη, σύγχρονη και πράσινη πόλη

Τόνια Ζούμπου Σταμπουλή: Βουλιαγμένη, σύγχρονη και πράσινη πόλη

Να φανεί “αντάξια των προσδοκιών” των συμπολιτών της ώστε “να ζήσουν τα παιδιά μας σε μια όμορφη και νοικοκυρεμένη πόλη” δεσμεύτηκε η Τόνια Ζούμπου Σταμπουλή, υποψήφια σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης, με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, σε συγκέντρωση που διοργάνωσε προ ημερών στην πλατεία του Δημαρχείου.

Με ένα πλούσιο βιογραφικό σε σπουδές και επαγγελματική σταδιοδρομία, η Τόνια Ζούμπου Σταμπουλή δήλωσε “άνθρωπος που ξέρει να σχεδιάζει, να δουλεύει σκληρά και να υλοποιεί τα σχέδιά του”. Τόνισε συγκεκριμένα:

“Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Σταμπουλή ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της Βουλιαγμένης και έχουμε μια κόρη 2 ετών για την οποία όπως όλοι μας, ελπίζουμε, αγωνιούμε και παλεύουμε να της παραδώσουμε μια πόλη ακόμη καλύτερη.

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος δυο Μεταπτυχιακών Ένα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και το άλλο στη Γεωπληροφορικη και στο Περιβάλλον από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Εργάζομαι στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, στη Γενική Γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων.

Κατά τη διάρκεια της 23χρονης επαγγελματικής μου πορείας, έχω εργαστεί σε Φορείς του Ιδιωτικού αλλά και του Δημοσίου Τομέα.

Είμαι άνθρωπος της πρώτης γραμμής, έχω όραμα για την πόλη μας, έχω σχέδια και θέληση να εκφράσω τις σύγχρονες αντιλήψεις και απαιτήσεις στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Είμαι άνθρωπος που ξέρει να σχεδιάζει, να δουλεύει σκληρά και να υλοποιεί τα σχέδιά του. Διαθέτω την επιστημονική επάρκεια, την εμπειρία και την τεχνογνωσία, που είναι πολύτιμα εφόδια για το δύσκολο αγώνα που έχουμε να δώσουμε για την Βουλιαγμένη.

Γι’ αυτό νιώθω υπερήφανη, που επιλέχθηκα να συνταχθώ με το συνδυασμό του Δημάρχου μας Γρηγόρη Κωνσταντέλλου που τον διακρίνει η ειλικρίνεια, η ανιδιοτέλεια και η σκληρή δουλειά”.

Έπειτα ανέπτυξε τις θέσεις της για τη νέα δημοτική περίοδο και τους στόχους που θέτει για τη Βουλιαγμένη, στο Τοπικό Συμβούλιο της οποίας επιδιώκει να εκλεγεί:

“Σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με αυταπάρνηση και αποτελεσματικότητα, θα παλέψω να χτίσω σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες, θα κινηθώ με διαφάνεια, και ειλικρίνεια και άψογο τεχνοκρατικό σχεδιασμό.

Αυτή είναι η δέσμευση μου απέναντι σε εσάς, τους κατοίκους της Βουλιαγμένης όπου κλήθηκα ώστε να συνεχίσουμε το έργο του Δημάρχου Γρηγόρη Κωσταντέλλου όλοι μαζί.

Το τελευταίο διάστημα περπάτησα και μίλησα μαζί σας αλλά και με πολλούς ακόμη συμπολίτες μας, είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από πρώτο χέρι για τα γενικότερα προβλήματα της πόλης. Πολλά βέβαια από αυτά, τα έχουμε ήδη ενσωματώσει στο πρόγραμμά μας.

Αυτή η πόλη μας χωράει όλους. Xωράει τον πλούτο των ιδεών μας, τη διαφορετικότητα της προέλευσής μας και την ποικιλία των εμπειριών όλων μας. Κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν μένει στο περιθώριο.

Ζητώ από όλους, την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Για να γίνει η Βουλιαγμένη μια πόλη πρότυπο, για να γίνει η Βουλιαγμένη μια πόλη που θα αξίζει να ζουν τα παιδιά μας.

  • Να κάνουμε την πόλη μας αντάξια των ελπίδων μας.
  • Να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη.

Έτσι μόνο θα φτιάξουμε μια πόλη φιλική στους κατοίκους της και στους επισκέπτες της. Με ζωντανές τις γειτονιές. Με ποιότητα ζωής, με χρώμα και ταυτότητα. Με σεβασμό στο αστικό και φυσικό περιβάλλον, με περισσότερο πράσινο, μια πόλη πράσινη, μια Πόλη για να Ζεις.

Μια σύγχρονη πόλη πρέπει να δείξει μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα, μέσα από την υλοποίηση προγραμμάτων προστασίας της δημόσιας υγείας και διαχείρισης ζώων συντροφιάς. Στο πλαίσιο των προγραμμάτων έχει γίνει και θα συνεχίσει η συστηματική προσπάθεια περίθαλψης, καταγραφής, στείρωσης και σήμανσης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου μας και μετέπειτα επανένταξή τους στο οικείο φυσικό τους περιβάλλον και ίσως, ει δυνατόν, υιοθέτησή τους από φιλόζωους κατοίκους.

  • Θα σταθώ αρωγός στις ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
  • Θα συνεισφέρω τα μέγιστα για μια πόλη ασφαλή για τα παιδιά μας.
  • Θα εργαστώ με συνέπεια και με όλη μου την καρδιά για μια πόλη ασφαλή για όλους τους πολίτες, στην πόλη που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μας τα παιδιά μας να μείνουν εδώ και να μεγαλώσουν τα δικά τους παιδιά.

Μια πόλη που θα σέβεται τους κατοίκους της. Που θα δίνει περισσότερες επιλογές στη δουλειά, στη διασκέδαση, στην ανθρώπινη επικοινωνία.

Δεν θα λύσουμε τα προβλήματα με κινήσεις εντυπωσιασμού και κούφιες υποσχέσεις, αλλά με σχέδιο, σκληρή δουλειά και συγκεκριμένες λύσεις, για κάθε πρόβλημα που ταλανίζει την πόλη μας.

Θα συμβάλω τα μέγιστα μέσα από σκληρή δουλειά και με την τεχνογνωσία που διαθέτω, δεσμεύομαι να βοηθήσω με δράσεις και ήπιες παρεμβάσεις στο Περιβάλλον που θα διατηρήσουν το χαρακτήρα της περιοχής, ώστε η πόλη μας αναδειχθεί ως πόλη πρότυπο.

Η Βουλιαγμένη είναι το σπίτι μας! Ζητώ την ψήφο σας για να γίνω η φωνή σας και δεσμεύομαι να διεκδικήσω το καλύτερο για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας.

Θα κάνουμε την Βουλιαγμένη τόπο να ζεις και όχι απλώς ένα τόπο για να μένεις”.