Τόνια Ζούμπου Σταμπούλη: "Βουλιαγμένη πόλη πρότυπο"

Τόνια Ζούμπου Σταμπούλη: “Βουλιαγμένη πόλη πρότυπο”

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Ονομάζομαι Τόνια Ζούμπου – Σταμπούλη και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου είμαι Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης (Τοπικό Συμβούλιο Βουλιαγμένης) σε μια κοινή προσπάθεια με τον ικανότατο Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον οποίο στηρίζω για τη συνέπεια και το έργο του στον Δήμο μας και τον οποίο ευχαριστώ θερμά.

Bασική μας προτεραιότητα και υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας ήταν και θα συνεχίσει να είναι η βελτίωση της εικόνας της Βουλιαγμένης μας.

Μια πόλη πράσινη μια Πόλη για να ΖΕΙΣ να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε το υπάρχον πράσινο στα βουνά και στα πάρκα της πόλης μας και να αναδασώσουμε με 35.000 νέα δέντρα όλη τη χερσόνησο, ώστε η πόλη μας να αποτελεί περιβαλλοντικά, μία πόλη πρότυπο.

Μια πόλη καθαρή στην καθημερινότητα μας σε όλους τους δημόσιους χώρους και τις ακτές και το θαλάσσιο περιβάλλον με δράσεις αποτελεσματικότερης διαχείρισης απορριμμάτων. Με χρήση καινοτόμων συστημάτων καθαρισμού για την προστασία θαλάσσιου και χερσαίου περιβάλλοντος καθώς θα χρησιμοποιηθούν Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) οι οποίες είναι «καθαρές» μορφές ενέργειας, πολύ «φιλικές» στο περιβάλλον, προερχόμενες από φυσικές διαδικασίες.

Μια πόλη ασφαλής για τους όλους τους πολίτες, για τα παιδιά μας που μεγαλώνουν στην πόλη μας και θέλουμε να μείνουν εδώ και να μεγαλώσουν τα δικά τους παιδιά.

Με συνέπεια, σκληρή εργασία και λόγω της τεχνογνωσίας που διαθέτω, δεσμεύομαι να βοηθήσω στην διατήρηση της πόλης μας με πνεύμονες πρασίνου, με δράσεις και ήπιες παρεμβάσεις για το Περιβάλλον που θα διατηρήσουν το χαρακτήρα της περιοχής, ώστε η πόλη μας αναδειχθεί ως πόλη πρότυπο.

Η Βουλιαγμένη είναι το σπίτι μας! Εμπιστευτείτε με να γίνω η φωνή σας και δεσμεύομαι με τη γνώση και την εμπειρία μου να διεκδικήσω το καλύτερο για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας.


Είμαι κάτοικος Βουλιαγμένης όπου ζω με τον – γέννημα θρέμμα Βουλιαγμένης – σύζυγό μου Δημήτρη Σταμπούλη και την 2 ετών κόρη μας.

  • Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.
  • Κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μaster) και MBA στο École Supérieure de Commerce Et de Management στη Γαλλία, με αντικείμενο τις Επενδύσεις / Corporate Finance.
  • Απόφοιτος Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) – Γεωπληροφορική (Master of Sc – GIS) του ΕΜΠ, με εξειδίκευση στο Περιβάλλον και στο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο του Τουρισμού.

Εργάζομαι στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, στη Γενική Γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων

Κατά τη διάρκεια της 23χρονης επαγγελματικής μου πορείας, έχω εργαστεί:

  • στο Εθνικό Κτηματολόγιο ως Στέλεχος της Ομάδας Διοίκησης Έργου και Διαχείρισης και Ελέγχου των Συμβάσεων των Συγχρηματοδοτούμενων Έργων της Διεύθυνση Έργων
  • Στη Γενική Γραμματέα Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου
  • Σε Γραφείο Ευρωβουλευτή
  • Σε Εταιρείες Συμβούλων ως Project Manager στη διαχείριση έργων
  • Στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ (ΑΝΤ1) και
  • Στην Ολυμπιακή Αεροπορία /Αεροπλοΐα.

Κοινωνική δραστηριοποίηση με ενεργό συμμετοχή σε καινοτόμες δράσεις για το Τουρισμό, τη Στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης επιχειρηματικότητας και τις ολοκληρωμένες παρεμβάσεις για βιώσιμη ανάπτυξη, σε συνεργασία με διεθνείς και τοπικούς φορείς.

Στον ελεύθερο χρόνο μου, είμαι δασκάλα Hatha Yoga και Yoga Prenatal και παίζω ερασιτεχνικά Squash.

Επικοινωνία:
6945 582 422
toniazoumpou@gmail.com