Τοπικά συμβούλια με άποψη και θέληση σε Βούλα και Βουλιαγμένη

Τοπικά συμβούλια με άποψη και θέληση σε Βούλα και Βουλιαγμένη

Άνθρωποι στην πιο παραγωγική τους φάση, με εμπειρία αλλά και φρεσκάδα, διεκδικούν την ψήφο των δημοτών για τα Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων των 3Β. 

Η Ζωή Χριστοδούλου Χατζηστεφάνου στη Βούλα και ο Γιώργος Κοκολέτσος στη Βουλιαγμένη συγκαταλέγονται στο συνδυασμό “Πόλη για να ζεις” του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και σε μια φιλική βραδιά στο Πανόραμα της Βούλας παρουσίασαν σε έναν κύκλο γνωστών και φίλων τις βασικές τους απόψεις για την ζωή στην πόλη, την πορεία του Δήμου και την αυτοδιοίκηση.

Η Ζωή Χριστοδούλου Χατζηστεφάνου μίλησε για τη “Βουλίτσα” της, όπως χαρακτηριστικά είπε, μια πόλη στην οποία ζει και εργάζεται, με τα κοινά της οποίας συνδέθηκε νωρίς, λόγω του συζύγου της Φιλάρετου Χατζηστεφάνου, του αντιδημάρχου των 3Β που έφυγε νωρίς.

Χαράσσοντας τον δικό της δρόμο, η νέα υποψήφια του συνδυασμού έθεσε εαυτήν στη διάθεση της πόλης και της νέας δημοτικής αρχής για να συνεχιστεί το έργο που παράγεται σήμερα και να εκπροσωπείται στο νέο Τοπικό Συμβούλιο η φωνή μιας δημιουργικής γενιάς, που έχει διάθεση εθελοντικής προσφοράς για το κοινό καλό.

Ο Γιώργος Κοκολέτσος από την πλευρά του, έχοντας ήδη μια επιτυχημένη θητεία στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης, ως αναπληρωτής Πρόεδρος, διεκδικεί την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών του, ώστε το πολιτικό αυτό όργανο που η αυτοδιοικητική νομοθεσία άφησε μέχρι σήμερα χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες, να πάρει τη θέση που αξίζει στα τοπικά δρώμενα.

Ο Γιώργος Κοκολέτσος, έχοντας βαθιές ρίζες στην κοινωνία της Βουλιαγμένης, συνδυάζει την ιστορία της πόλης με την προοπτική της στο μέλλον, έχοντας σημαντική διοικητική εμπειρία αλλά και μια μεγάλη διαδρομή στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, που παρουσίασε τους δύο υποψηφίους του και μίλησε για το παραγόμενο έργο, αλλά και το σπουδαίο διακύβευμα των ερχόμενων εκλογών.