Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Βάζει τάξη στις πιάτσες των ταξί το Συμβούλιο της Βούλας

Το πρόβλημα της άναρχης στάθμευσης ταξί στη Βούλα που έχει χρονίσει θα απασχολήσει το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βούλας την Παρασκευή. 

Συγκεκριμένα, οι τοπικοί σύμβουλοι θα συνεδριάσουν στις 28 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Βούλα και θα συζητήσουν τα εξής δύο θέματα ημερήσιας διάταξης:

 • Ίδρυση θέσεων στάσης – στάθμευσης ΤΑΞΙ στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
 • Λήψη απόφασης για τη χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης επιχείρησης λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών , της ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Οδύσσειας του Μανουήλ, επί της οδού Βασ.Παύλου αρ.67 στη Βούλα.

Το πρώτο θέμα έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μιας και στη Βούλα μόνος ορισμένoς επίσημα χώρος για ταξί είναι στην οδό Βασ. Παύλου, έξω από το Ασκληπιείο νοσοκομείο. Παρόλ’ αυτά, ο χώρος μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη καθώς και το δημοτικό πάρκινγκ απέναντι έχει άτυπα μετατραπεί σε πιάτσα ταξί, προξενώντας πολλές φορές κυκλοφοριακό χάος, αλλά και δυσκολεύοντας τους επισκέπτες του κέντρου της Βούλας να βρουν θέση στάθμευσης.

 

2 Σχόλια

2 Comments

 1. Alianthos Varkiza

  27 Νοεμβρίου 2014 at 12:55 πμ

  E ναι, η Βάρκιζα δεν είναι Βούλα η Βουλιαγμένη, ποιος την υπολογίζει την Βάρκιζα??? έχουν μαζευτεί η σάρα, η μαρα, οι βλαχοταξιτζήδες και τα σκυλιά του δρόμου!!!

  • wavatar

   Γιώργος Λαουτάρης

   28 Νοεμβρίου 2014 at 12:52 πμ

   Μη σας πιάνει τοπικισμός… Μιλάμε για το Τοπικό Συμβούλιο της Βούλας. Τίποτα δεν εμποδίζει το Τοπικό της Βάρης να συζητήσει και να αποφασίσει για κάτι ανάλογο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας