Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Περιφέρεια

Χημικές τουαλέτες σε όλες τις λαϊκές αγορές της Περιφέρειας Αττικής

Την τοποθέτηση χημικών τουαλετών σε όλες τις Λαϊκές Αγορές της Αττικής, για την εξυπηρέτηση των εμπόρων, των παραγωγών και των συναλλασσόμενων πολιτών, αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής ύστερα από την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών και την υπογραφή των Συμβάσεων.

Με τον τρόπο αυτό διευθετείται ένα κρίσιμο ζήτημα καθαριότητας και δημόσιας υγιεινής, εν όψει και του καλοκαιριού. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται για τη φετινή χρονιά σε 914.000 ευρώ.

Η τοποθέτηση αφορά όλες τις Περιφερειακές Ενότητες (Κεντρικός, Βόρειος, Νότιος, Δυτικός τομέας, Πειραιάς, Ανατολική, Δυτική Αττική και Σαλαμίνα) και όλες τις αντίστοιχες Λαϊκές Αγορές. Συγκεκριμένα αφορά 3.882 μηνιαίες τοποθετήσεις σε 1.213 λειτουργούσες Λαϊκές Αγορές.

Σημειώνεται ότι με το προηγούμενο καθεστώς του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Αττικής, της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, οι αντίστοιχες τοποθετήσεις ήταν σε 602, καθώς δεν συμπεριλαμβάνονταν η Ανατολική και η Δυτική Αττική, η Σαλαμίνα και κάποιες Λαϊκές Αγορές του κεντρικότερου ιστού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας