Τούρκος ναρκέμπορος συνελήφθη στη Βούλα

Τούρκος ναρκέμπορος συνελήφθη στη Βούλα

Μετά από επισταμένη έρευνα και συντονισμένες ενέργειες υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών – Όπλων & λοιπών ελεγχόμενων προϊόντων του Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. Αττικής και Αιγαίου εντόπισαν και συνέλαβαν την 1η Οκτωβρίου 2016 στην περιοχή της Βούλας Αττικής διεθνώς διωκόμενο Τούρκο υπήκοο κατηγορούμενο από τις Τουρκικές Αρχές για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 18 ετών, επιβληθείσα από το 9ο Κακουργιοδικείο της Κωνσταντινούπολης τον Ιούλιο του 2016, για τις ανωτέρω περιγραφείσες κατηγορίες.

tspg

Κατά την σύλληψη του επέδειξε Ελληνικό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας με στοιχεία Έλληνα υπηκόου προσπαθώντας να παραπλανήσει τους υπαλλήλους και να αποφύγει την ταυτοποίηση του.

Σε νόμιμη έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του παρουσία Δικαστικού Λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ταυτοποιητικά έγγραφα (Διαβατήριο και ταυτότητα της Τουρκικής Δημοκρατίας) καθώς και χρηματικό ποσό ύψους 101.400,00 €.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών (Τμήμα Εκδόσεων και Δικαστικών Συνδρομών) ο οποίος παρήγγειλε την φυλάκιση του προκειμένου να εξεταστεί το αίτημα των Τουρκικών Αρχών για έκδοσή του.

(Φίλιππος Καραμέτος από το zougla.gr)