Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Μπαταρίες μπάνιου TsDeco: Για ένα μοναδικό χώρο προσεγμένο στη λεπτομέρεια

Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα δωμάτια του σπιτιού. Εξυπηρετεί τον μεγαλύτερο αριθμό των αναγκών και προδιαθέτει για τη δημιουργία μιας μοναδικής διακόσμησης που μπορεί να ταιριάξει συνολικά με το σπίτι και την αισθητική σας. Στην προσπάθεια της επίπλωσής του και της διακόσμησής του σίγουρα προκύπτουν προβλήματα που καλείστε να αντιμετωπίσετε.

Εκτός από τα έπιπλα που μπαίνουν πρώτα στο μπάνιο, τα αξεσουάρ αποτελούν την τελευταία πινελιά του χώρου, επισφραγίζοντας στην ουσία το γούστο σας. Πρέπει να ταιριάζουν με τα έπιπλα, να είναι λειτουργικά, να εξυπηρετούν κατά κάποιον τρόπο και τον ρόλο του μπάνιου στην καθημερινότητά σας και φυσικά να είναι μεγάλης αντοχής στην οξείδωση, η οποία κάνει συνήθως τα έπιπλα να αλλοιώνονται.

Μπαταρίες μπάνιου – τι να προτιμήσετε;

Επιλέξτε μπαταρίες μπάνιου που είναι πρακτικές και λειτουργικές, ικανοποιούν ολοκληρωμένα τις ανάγκες σας και είναι ανάλογες με το μέγεθος του νιπτήρα σας. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες από μπαταρίες που μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα μέρη του χώρου. Πρώτον οι μπαταρίες νιπτήρα και δεύτερον οι μπαταρίες λουτρού.

Μερικές ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν

  • Η μπαταρία νιπτήρα με καταρράκτη παρέχει μεγάλη ποσότητα νερού και αυτό την καθιστά πολύ όμορφη.
  • Όσες διατηρούν ένα κανονικό ύψος είναι επίσης πρακτικές και εύκολες.
  • Μία οικονομική λύση αποτελεί ο νιπτήρας με χαμηλό ύψος, ιδανικά αν το έπιπλο είναι σχετικά μικρό.
  • Η ψηλή μπαταρία είναι πολύ πρακτική στην περίπτωση που υπάρχουν μικρά παιδιά μέσα στο σπίτι.
  • Οι εντοιχισμένες μπαταρίες λουτρού (δείτε εδώ) εξασφαλίζουν απόλυτη υγιεινή και καθαριότητα! 

Μπαίνοντας στο ηλεκτρονικό κατάστημα TsDeco θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από μπαταρίες που μπορούν να μπουν στο μπάνιο, να αναδείξουν τον χώρο και να αποτυπώσουν την καλύτερη πρακτική λύση στην μεγάλη τους πλειοψηφία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας