Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Απαράδεκτη πολιτική απρέπεια του Αντώνη Σαμαρά

Μεγάλη πολιτική ασέβεια του Αντώνη Σαμαρά αποτελεί η άρνηση του να υποδεχτεί τον νέο Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, να του παραδώσει τα κλειδιά και να του ευχηθεί καλή επιτυχία όπως προβλέπεται.

Στις 16: 36 ο νέος Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου στις 16:34 και ούτε καν τον υποδέχθηκε ο απερχόμενος  Αντώνης Σαμαράς. Πρόκειται αναμφίβολα για πολιτική απρέπεια.

Η κίνηση του απερχόμενου πρωθυπουργού προκάλεσε πολύ αρνητική αίσθηση και αρνητικά σχόλια στους δημοσιογράφους του διεθνούς Τύπου που βρίσκονται στην Αθήνα για να καλύψουν τις εκλογές και την αλλαγή στην ηγεσία της χώρας.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Σαμαρά δεν υπάρχει συνταγματική πρόβλεψη για να περιμένει ο απερχόμενος πρωθυπουργός τον διάδοχό του στα σκαλιά του Μαξίμου! Χαρακτηρισμό του εκνευρισμού της απερχόμενης κυβέρνησης είναι πως, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έγινε η εθιμοτυπική τελετή παράδοση παραλαβής απάντησε: «έτσι είναι τα έθιμα, για να σπάνε»!

Έτσι, η τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων πρωθυπουργού έγινε από υπάλληλο του Μεγάρου Μαξίμου. Δεν ξέρουμε τι μήνυμα «συνέχεια του κράτους» ήθελε να δώσει ο Αντώνης Σαμαράς με αυτή τη μικρότητα. Κρίμα

 

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Από την Κουμουνδούρου χαρακτηρίζουν πρωτόγνωρο το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανείς στο Μέγαρο Μαξίμου για την παράδοση-παραλαβή.

Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν ότι η συμπεριφορά αυτή χαρακτηρίζει τον πολιτικό πολιτισμό της απερχόμενης κυβέρνησης.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας