Αισιόδοξος δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας για το εκλογικό αποτέλεσμα

Αισιόδοξος δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας για το εκλογικό αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος:

Η Ελλάδα των δημοκρατικών παραδόσεων προσέρχεται σήμερα στις κάλπες.

Ο ελληνικός λαός με τη συμμετοχή του δεν θα αφήσει άλλους να αποφασίσουν γι’ αυτόν, θα πάρει το μέλλον στα χέρια του κι έτσι θα επισφραγίσει τη μετάβαση σε μια νέα εποχή, δίνοντας εντολή συνέχειας, σταθερότητας και προοπτικής. Δίνοντας εντολή για μια ισχυρή κυβέρνηση, με ορίζοντα τετραετίας που έχει ανάγκη ο τόπος.

Αλλά και για μια κυβέρνηση μάχης που θα συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα, την ίδια αυταπάρνηση να δίνει τις μάχες για την υπεράσπιση του δίκιου του λαού μας, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά αυτή τη φορά και μέσα στη χώρα.

Για τις μεγάλες συγκρούσεις που είναι αναγκαίες, προκειμένου να προχωρήσουμε στις τομές, αλλαγές, μεταρρυθμίσεις, που έχει ανάγκη ο τόπος για να ανασάνει, για να ξεφύγουμε από το παλιό καθεστώς που μας κρατά καθηλωμένους.

tsipras-paravanΝα δώσουμε την προοπτική οι νέοι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν σε αυτό τον τόπο, να ονειρευτούν, να δημιουργήσουν, να μείνουν εδώ. Αλλά και να γίνει ξανά η χώρα μας ένας ισχυρός και ισότιμος εταίρος στην Ευρώπη.

Είμαι αισιόδοξος. Αύριο ξεκινάει μια καινούργια μέρα, μια μέρα που μπορούμε να την κερδίσουμε από σήμερα.

Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν με σταθερά βήματα, γνωρίζοντας το δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε. Είμαι αισιόδοξος ότι θα προχωρήσουμε μπροστά, ανοίγοντας δρόμους. Το έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανοίγουμε δρόμους ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν.

Όταν ο λαός μας είναι στην πρώτη γραμμή, η νέα γενιά στην πρώτη γραμμή, τα πάντα είναι δυνατά.

Να είστε καλά.