Πρόσκληση Λεβέντη στον Τσίπρα για δείπνο στη Βάρη

Πρόσκληση Λεβέντη στον Τσίπρα για δείπνο στη Βάρη

Πρόσκληση σε δείπνο με τα “φημισμένα γεμιστά της Νατάσας” απευθύνει ο Βασίλης Λεβέντης στο ζεύγος Αλέξη Τσίπρα και Περιστέρας (Μπέτυς) Μπαζιάνα.

Η Νατάσα είναι η σύζυγος του κ. Λεβέντη (που δεν τον αφήνει βήμα μόνον του) και μαγειρεύει τα καλύτερα γεμιστά, καλύτερα και από τα γεμιστά της Θεανούς Φωτίου.

tspg

Γεμιστά; Σας θυμίζουν κάτι;

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί, κατά τον κ. Λεβέντη, εντός της εβδομάδος, στην οικία του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων στη Βάρη και για να μη θεωρηθεί …φτωχικό θα συνοδεύεται και από …ψαροκατάσταση.

Θα είναι, όπως λέει, το επιστέγασμα μιας φιλίας που άρχισε με την ψήφιση της απλής αναλογικής και θα ολοκληρωθεί με τη στήριξη του κ. Τσίπρα σε ορισμένα νομοσχέδια:

«Δεν θέλω να εισέλθω στην κυβέρνηση γιατί θα χαθώ μαζί του» λέει ο κ. Λεβέντης και αποκαλύπτει τις συμβουλές που του έδωσε στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία τους: «Του είπα – και συμφώνησε – να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και να μειώσει τους φόρους, άλλωστε ούτε αυτός μου είπε να εισέλθω στην κυβέρνηση, έχει ισχυρή πλειοψηφία, έχει τον Καμμένο» λέει ο κ. Λεβέντης, ο οποίος τώρα εκτιμά ότι δεν πρόκειται να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.

Λέτε να τον έχει κι αυτόν πείσει ο κ. Τσίπρας;

Πηγή: BΗΜΑτοδότης