Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Ο Γ. Βαρδινογιάννης στηρίζει την εκστρατεία Τσίπρα κατά της διαφθοράς!

Τζίγγερ: Βάσιμη η στάση Τσίπρα κατά της διαφθοράς

Δηλώσεις στο πρακτορείο Reuters έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σχετικά με τις εξελίξεις του ελληνικού ζητήματος και ειδικά για τις κινήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με αυτές, ο Γ. Βαρδινογιάννης είπε πως είναι «βάσιμη η στάση» της κυβέρνησης Τσίπρα να επιτεθεί «ενάντια σε ένα συγκεκριμένο καθεστώς που έπαιξε σημαντικό ρόλο και επηρέασε με αρνητικό και διεφθαρμένο τρόπο το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα». Την ίδια ώρα, τόνισε πως η αντιμετώπιση της διαφθοράς θα έχει θετικό αντίκτυπο στην οικονομική ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη προς τις επιχειρήσεις. Γιάννης Βαρδιγογιάννης:

«Η ιδιοκτησία και διαχείριση μίας επιτυχημένης παγκοσμίως επιχείρησης δεν σημαίνει ότι είσαι ολιγάρχης».

Ο Γ. Βαρδινογιάννης κατέληξε λέγοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στη νέα κυβέρνηση και τόνισε: «Προσωπικά καλωσορίζω τον τρόπο προσέγγισης όπου το “fair play”, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα υπερισχύσουν».

Ο υπουργός Επικρατείας  για την καταπολέμηση της διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης, με δηλώσεις του στο Reuters τονίζει ότι δεν κατηγορεί γενικά τους πλούσιους, όμως «οι άνθρωποι που έχω βρει να διαπράττουν έγκλημα τυγχάνει να είναι πλούσιοι». Ενώ πρόσθεσε πως «Ακόμη κι αν δεχθούμε ότι κάποιοι θα πάρουν τα χρήματά τους και θα φύγουν το εξωτερικό, θα προτιμούσα να πάρω αυτό το ρίσκο από το να δω την οικονομία της χώρας μου να βασίζεται σε βρώμικο χρήμα και διεφθαρμένες επιχειρήσεις»….

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας