Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Ένας Βουλιαγμενιώτης για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

Ο Δημήτρης Τζιώτης ήταν η τελευταία υποψηφιότητα έκπληξη που κατατέθηκε για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς. 

Ο επικοινωνιολόγος από τη Βουλιαγμένη είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και το 2007, έχοντας συγκεντρώσει όπως υποστήριξε 30.000 υπογραφές.

Τώρα θα χρειαστεί 1.000 από όλη την Ελλάδα για να επικυρωθεί η υποψηφιότητά του.

Λίγοι γνωρίζουν ότι η πρώτη πολιτική κάθοδος του Δημήτρη Τζιώτη ήταν το 2006, όταν διεκδίκησε τη δημαρχία της Βουλιαγμένης από τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα.

Πιο πρόσφατα, το 2014 ανέλαβε την επικοινωνιακή καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές και λέγεται ότι ήταν ο εμπνευστής του συνθήματος που άφησε εποχή “πρώτη φορά Αριστερά”.

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε με ένα γράμμα το οποίο καταλήγει ως εξής:

Η Νέα Ελλάδα ξεκινά με μια αληθινή Επανάσταση. Για όλα θα πρέπει να ψηφίσει ο Λαός. Όπως κατάργησε τη Μοναρχία. Η Νέα Ελλάδα δεν είναι πρόγραμμα κανενός κόμματος. Αριστερά δεν είναι το μερικό. Αριστερά είναι το όλον. Ένα νέο όλον. Μια νέα Στρατηγική. Μια νέα κατεύθυνση για τη χώρα. Ο ριζοσπαστικός μετασχηματισμός της Πολιτείας. Τη δημιουργία της Νέας Ελλάδας θα την αποφασίσει ο Λαός και μόνο ο Λαός.

Μια Επανάσταση, όπως δεν ξανάγινε ποτέ. Η Επανάσταση της Δημοκρατίας. Η πιο Δημοκρατική Επανάσταση.Για τη δημιουργία της Τέταρτης Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η Νέα Ελλάδα είναι ένα κίνημα ιδανικών. Το κίνημα των αξιών που γεννήθηκαν σ’ αυτόν τον τόπο. Η καλύτερη Ελλάδα που έχουμε μέσα μας. Ο καλύτερός μας εαυτός.

Αντίπαλος μας είναι η συντήρηση. Κάθε συντήρηση.

Η Νέα Ελλάδα είναι το μόνο που μπορεί να είναι: η πιο δημοκρατική χώρα στον κόσμο.

Το Νέο Πασόκ δεν είναι μόνο ένα όνομα. Είναι αυτό που είμαστε. Αριστερά σημαίνει μπροστά.

Καλό Αγώνα!

Ο Δημήτρης Τζιώτης έχει προαναγγείλει και την έκδοση ενός βιβλίου για την πρόσφατη πολιτική ιστορία της Ελλάδας και με ενδιαφέρον αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας