Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Δίπλα στον Κυριάκο ο «ουδέτερος» Τζιτζικώστας

Παρά την πυκνή συννεφιά και την ομίχλη που «σκέπασε» από νωρίς τη Θεσσαλονίκη, ο εορτασμός των Θεοφανίων γιορτάστηκε με λαμπρότητα στην πόλη.

Επίκεντρο της καθιερωμένης εορταστικής τελετής ήταν η παλιά παραλία, όπου πραγματοποιήθηκε η κατάδυση του Τίμιου Σταυρού και ο αγιασμός των υδάτων.

Στην τελετή παρέστη και ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε θερμή χειραψία με τον συνυποψήφιό του στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος, Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Θέλω αυτή τη σπουδαία μέρα για την Ορθοδοξία να ευχηθώ σε όλες και σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και το Άγιο Πνεύμα να δώσει σε όλους μας δύναμη και ευθυκρισία» είπε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος σε ερώτηση ενόψει του β’ γύρου των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας δεν θέλησε να κάνει δήλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά «αυτά άλλη ώρα».

Ωστόσο, το κλίμα ανάμεσα στους δύο πρώην συνυποψήφιους ήταν εμφανώς καλό καθώς οι δύο άνδρες επέλεξαν να σταθούν δίπλα δίπλα στην εξέδρα.

Άλλωστε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ερώτηση αν με τη δήλωσή του για τη στάση που θα κρατήσει κατά τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών ο κ. Τζιτζικώστας «κλείνει το μάτι» προς τη δική του πλευρά, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Διάβασα τη δήλωσή του. Είναι μια δήλωση ουδετερότητας η οποία όμως έχει ορισμένες ενδιαφέρουσες αναφορές σε πράγματα που και εγώ έχω πει. Παράδειγμα η ανανέωση την οποία και εγώ πρεσβεύω, την αντιπαράθεσή του με μηχανισμούς»

 

Πηγή: ΕΦΣΥΝ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας