Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Παραπολιτικά

Ο Σπύρος Βαλάτας και ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο νέος δημοτικός σύμβουλος και πλέον γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ποτέ δεν έκρυψε τις κοσμοθεωρητικές του αντιλήψεις, που τείνουν στο (νεο)φιλελευθερισμό με πινελιές από “Σχολή του Σικάγο”.

Αυτό δεν θα έπρεπε όμως να τον οδηγεί σε απαξίωση των πολιτικών του αντιπάλων και μάλιστα, στο δημόσιο λόγο.

Σε χθεσινή του ανάρτηση στο facebook ταύτισε την έννοια “Συριζαίος” με την έννοια “αραχτός” εννοώντας την ανεύθυνη αντιπολίτευση.

Έγραψε συγκεκριμένα:

“Απο μικρό παιδί ήμουν στην δυσάρεστη θέση να κυνηγάω στόχους, καλούς βαθμούς, τζιρους, πελατολόγιο, αποδόσεις επενδύσεων με δυο λόγια να εξηγώ τις πράξεις μου και να απολογούμαι για τα λάθη και τις παραλήψεις μου.

Ίσως ειναι η πρώτη φορά που τα έφερε έτσι το ριζικό, να βρίσκομαι απο την άλλη όχθη. Να κανω κριτική στους άλλους χωρίς ευθύνη. Ειναι η βολική θέση της αντιπολίτευσης. Μόνο με την σκέψη νιώθω αγαλίαση…

Επειδή όμως ουδείς μπορεί να ξεφύγει απο την φύση του, είμαι σίγουρος οτι στο τέλος θα αρχίσω να βοηθάω και να μπλέκομαι αντί να το παίξω Συριζαιος και αραχτός. Καλή επιτυχία στους συναδέλφους και θα τα πούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο!”

Εμείς να θυμίσουμε απλώς ότι στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συγκέντρωσε κάτι παραπάνω από 20%. Και οι δημότες αυτοί, όσο και οι πολιτικοί εκπρόσωποι του συγκεκριμένου χώρου, αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας