Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Βανδαλισμοί από αγνώστους στο σπίτι του Τάσου Ταστάνη

Τον δημοτικό σύμβουλο Γλυφάδας και πρόεδρο του ΟΑΣΑ έβαλαν στο στόχαστρο άγνωστοι σήμερα το πρωί.

Μια ομάδα τεσσάρων ατόμων με δυο μηχανάκια που φορούσαν κουκούλες έσπασαν το αυτοκίνητο του Τάσου Ταστάνη που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του, έγραψαν συνθήματα και πέταξαν μπογιές.

Τα συνθήματα στους τοίχους γράφουν «χτυπήστε τον Τατσάνη» και «ελεύθερες μετακινήσεις για όλους».

Με δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ τόνισε ότι “η επίθεση με κουκούλες και κράνη, παραπέμπει σε σκοτεινές νοοτροπίες και κύκλους”.

Και πρόσθεσε:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ έχε αναλάβει την ευθύνη της εξυγίανσης και της αναβάθμισης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών προς αποκλειστικό όφελος των πολιτών και θα προχωρήσει. Σπάζοντας ένα αυτοκίνητο 1.000 κυβικών και τρομοκρατώντας την οικογένειά μου σε έναν ιδιωτικό χώρο, όχι μόνο δεν απαντούν στο πρόβλημα των μετακινήσεων των πολιτών αλλά αντιθέτως συνδέονται με ύποπτους κύκλους”, σχολίασε ο Τάσος Ταστάνης.

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και το κυβερνών κόμμα:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον βανδαλισμό του αμαξιού και την αναγραφή συνθημάτων στην οικία του προέδρου του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη από ομάδα κουκουλοφόρων. Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν σε μαφιόζικες πρακτικές και δεν έχουν καμία σχέση με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Όσοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους είναι απομονωμένοι από το μαζικό κίνημα και δεν τρομοκρατούν, ούτε εκφοβίζουν κανέναν”.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας