Βάρκιζα: Αφαιρέθηκαν 70 άδειες για αυτοσχέδιες κόντρες (photos)

Βάρκιζα: Αφαιρέθηκαν 70 άδειες για αυτοσχέδιες κόντρες (photos)

Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας τιμώρησε αυστηρά τους επικίνδυνους οδηγούς το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαΐου που συγκεντρώθηκαν στο γνωστό σημείο της Βάρκιζας.

Κάποιοι αντιλήφθηκαν λάθος τη χαλάρωση των μέτρων αποτροπής της κυκλοφορίας και χωρίς να προηγηθεί όπως άλλες φορές μαζική ειδοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώθηκαν με “πειραγμένα” οχήματα και μηχανές για αυτοσχέδιες κόντρες με πλήθος κοινού.

tspg

Τα “μάτια και τα αυτιά” της δημοτικής αρχής αντιλήφθηκαν αμέσως την παράνομη αυτή δραστηριότητα και ειδοποίησαν στις 9.40 μ.μ. τόσο το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα όσο και κεντρικά την ΕΛΑΣ. Με εντολή του Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής, ταξίαρχου Λάζαρου Ελευθεριάδη, ξεκίνησε μια συντονισμένη επιχείρηση που χάλασε τα σχέδια των “ιπποτών της ασφάλτου”, αποκαθιστώντας την τάξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκομιδή των οργάνων της τροχαίας που είχαν τη συνδρομή αστυνομικών του τοπικού τμήματος, της άμεσης Δράσης αλλά και μιας διμοιρίας …ΜΑΤ, δεν ήταν διόλου αμελητέα:

Βεβαιώθηκαν 101 παραβάσεις, αφαιρέθηκαν 70 άδειες κυκλοφορίας και 50 διπλώματα, ενώ ακινητοποιήθηκαν 13 οχήματα και μηχανές.

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τον Δημήτρη Καρρά.