Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικες Εκλογες

Βασίλης Μαρινόπουλος: Με αφοσίωση στον άνθρωπο, για έναν Δήμο πρότυπο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ένας προσιτός και μεταδοτικός άνθρωπος, με φρέσκιες ιδέες και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά συστήθηκε στους δημότες Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κατά την πρώτη του πολιτική συνάντηση με φίλους και συνδημότες. Ο Βασίλης Μαρινόπουλος συμμετέχει στο συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και όσα ανέπτυξε κατά τη συγκέντρωσή του ήταν από τα αξιοσημείωτα γεγονότα σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα.

Το κεντρικό καφέ στην παραλία της Βάρκιζας γέμισε από δημότες, ενώ πλήθος περαστικών σταμάτησε και άκουσε την ενδιαφέρουσα συζήτηση που ανέδειξε τοπικά θέματα και ενδιαφέρουσες θέσεις που αφορούν όλους, όπως η ενίσχυση της πολιτικής προστασίας, η ολοκλήρωση του ρέματος Κόρμπι, η ενίσχυση των τοπικών δομών εκπαίδευσης και η ανάπτυξη των πρωτοβουλιών της δημοτικής αρχής που έχουν καταστήσει τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πρωτοπόρο σε πολλούς τομείς αιχμής. 

Στην εκδήλωση μίλησε εκτός από τον Βασίλη Μαρινόπουλο, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ενώ τον υποψήφιο προλόγισε με πολύ θερμά λόγια υποστήριξης ο βουλευτής ανατολικής Αττικής και πρώην υπουργός Στέλιος Πέτσας.

Στο καλωσόρισμά του ο Βασίλης Μαρινόπουλος τόνισε:

«Η συγκέντρωση αυτή δεν έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, αλλά αντίθετα συμβολίζει την αγωνία και τη δέσμευσή μας, να δίνουμε τις μικρές ή μεγάλες μάχες μας, τους μικρούς ή τους μεγάλους αγώνες μας, με πρόσημο τον ίδιο άνθρωπο και τη Μητέρα Φύση. 

Νιώθω απερίγραπτη θλίψη και πόνο βιώνοντας αυτή την απίστευτη τραγωδία των συνανθρώπων μας, στη Θεσσαλία, εκφράζοντας τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ενώνοντας την προσευχή μου για την ανακούφιση όλων των πληγέντων».

Στην ομιλία του, συνεχάρη τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για το συνολικό του έργο αλλά και για την υποστήριξη και την αναβάθμιση όλων των σχολικών κτιρίων, επενδύοντας σημαντικούς πόρους στην ενεργειακή αναβάθμιση, εγκαθιστώντας φωτοβολταϊκά πάνελ, ώστε να καταστούν ενεργειακά αυτόνομα.

Ως εκπαιδευτικός του ΕΠΑΛ Βάρης, επιβεβαίωσε πως από το 2014, έγιναν σοβαρά έργα συντήρησης και αναβάθμισης του κτιρίου.

Ενώ στο τέλος της ομιλίας του έκλεισε με την πρόταση μετατροπής του Επαγγελματικού Λυκείου Βάρης σε Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο έτσι ώστε να συνάδει με την Πόλη Πρότυπο που ζούμε και αγαπάμε.

Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε πως θα υπηρετεί πάντα πίστα και αγόγγυστα τα συμφέροντα του Δήμου και τα δικαιώματα όλων των Δημοτών.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ο οποίος συμφώνησε απόλυτα με τον Βασίλη Μαρινόπουλο όσον αφορά στις προτεραιότητες και το σεβασμό που οφείλουμε όλοι να δείχνουμε στη Φύση και στον Άνθρωπο.

Ανακοίνωσε πως η απόφαση της Δημοτικής Αρχής είναι πως: «τα τεχνικά έργα θα πρέπει να επιβραδυνθούν και οι κωδικοί πολιτικής προστασίας θα πρέπει να ενισχυθούν για να αισθάνονται οι πολίτες ασφαλείς».

Κλείνοντας, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος τόνισε μιλώντας για τον Βασίλη Μαρινόπουλο:

“Η ομάδα μας έχει όραμα, γνώση και κυρίως ήθος να πορεύεται στα κοινά. Αγαπητέ Βασίλη σου εύχομαι καλή επιτυχία. Ο Βασίλης Μαρινόπουλος είναι ένας καλός μας συνδημότης, έχει γράψει τη δική του διαδρομή στην περιοχή. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους άξιους ανθρώπους του συνδυασμού μας και προτρέπω όλους εσάς να του δώσετε την ευκαιρία αυτή την αξία που έχει να την μετουσιώσει σε έργο και αποτέλεσμα”.

Χαιρετισμούς απηύθηναν και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ανατολικής Αττικής: Δημήτρης Ζουγανέλης, Αθηνά Κωνσταντέλλου, και Παναγιώτης Γαβριήλ.

Η Αθηνά Κωνσταντέλλου απηύθυνε στον υποψήφιο πολύ θερμά λόγια:

“Ο κύριος Βασίλης έχει κάτι ξεχωριστό: Βοηθάει διακριτικά. Κι αυτό σήμερα δυστυχώς δεν υπάρχει, όλοι κάνουν θόρυβο”, είπε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement