Connect with us

Hi, what are you looking for?

Βουλα

Προεκλογική η βασιλόπιτα της Νέας Δημοκρατίας στη Βούλα (photos)

Σχεδόν προεκλογικό χαρακτήρα είχε η κοπή βασιλόπιτας της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στη Βούλα, δημοτική αίθουσα “Ιωνία”. 

Με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έχει ήδη τεθεί σε εκλογικό συναγερμό, σχεδόν όλες οι ευχές που ακούστηκαν από μικροφώνου από επίσημους και ανεπίσημους αφορούσαν την προοπτική να γίνει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός.

Ακόμη κι ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος που μίλησε πρώτος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι “αύριο κυβέρνηση θα είναι αυτή της Νέας Δημοκρατίας“, δηλώνοντας παράλληλα ότι ανήκει συνεχώς “τα τελευταία 27 χρόνια” στη ΝΔ, έχοντας μάλιστα πρωτοστατήσει το 1982 στο άνοιγμα γραφείων της ΟΝΝΕΔ στη Βούλα.

Εξαίρεση πάντως αποτέλεσε η Γεωργία Μαρτίνου που αφιέρωσε το δικό της κομμάτι “στην αλήθεια και την αγάπη”.

Εκτός αυτής παρόντες ήταν και οι υπόλοιποι 4 γαλάζιοι βουλευτές της περιφέρειας Αττικής, δηλ. οι Μάκης Βορίδης, Γιώργος Βλάχος, Θανάσης Μπούρας και Βασίλης Οικονόμου.

Το παρών όμως έδωσε σχεδόν και το μισό Δημοτικό Συμβούλιο των 3Β.

Πρώτοι από όλους ο αντιδήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Μιχάλης Ανδριόπουλος, που είναι ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Αγαλιώτης, που είναι μέλος στο ΔΣ της ΔΗΜΤΟ.

Και ακόμα: οι αντιδήμαρχοι Νίκος Βάσης και Βασίλης Παπαμιχαήλ, η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Σίνα, ο επικεφαλής της παράταξης Κύμα Ενωμένων Πολιτών, Δημήτρης Δαβάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Βαλάτας, Διονύσης Γεωργουλόπουλος και Δημήτρης Κιούκης.

Την πίτα έκοψαν τιμητικά οι γυναίκες της Τοπικής Οργάνωσης, μεταξύ των οποίων η πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης Άννα Λεντή και το μέλος της Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βάρης, Ελίνα Μελέτη.

Ειδικές θέσεις είχαν προβλεφθεί για τους “υποψήφιους βουλευτές περιφέρειας Αττικής” στις μπροστινές θέσεις, παρόλο που κεντρικά η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ανακοινώσει ποιοι θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά της. Μεταξύ αυτών και η δημοσιογράφος του Attica TV από τη Βούλα, Χαρά Ξάνθη.

Ιδιαίτερα θερμό χαιρετισμό αντάλλαξε ο Μάκης Βορίδης με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, που δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στα σχολικά τους χρόνια, όταν για …πολιτικούς λόγους είχαν τιμωρηθεί μαζί από τη διεύθυνση του Κολλεγίου Αθηνών.

Την εντυπωσιακή βασιλόπιτα προμηθεύτηκαν οι διοργανωτές από τον αρτοποιό και δημοτικό σύμβουλο της Ανεξάρτητης Κίνησης, Παρασκευά Δρόσο.

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement