Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο

Δραπετεύω γιατί θέλω να είμαι κοντά στο παιδί μου

Απέδρασε τα ξημερώματα από το Δρομοκαϊτειο η Βίκυ Σταμάτη.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου,  απέδρασε τη νύχτα, ενώ η αστυνομία ειδοποήθηκε στις 06:05 το πρωί.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Οπως είπε η τελευταία φορά που μίλησε μαζί της ήταν χθες το βράδυ, γύρω στις 9. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας τον ευχαρίστησε για τα όσα έχει κάνει για εκείνη και του είπε ότι τίποτα δεν θα την εμποδίσει από το να είναι μαζί με το παιδί της και ότι το προτιμά από το να πεθάνει στο Δρομοκαίτειο. «Ηταν απογοητευμένη και έκλαιγε», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι χθες απορρίφθηκε για μια ακόμη φορά το αίτημα που είχε υποβάλλει για την αποφυλάκισή της. Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου είχε επικαλεστεί τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει και για τα οποία νοσηλευόταν στο Δρομοκαΐτειο. Όπως υποστήριξε, πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή, ενώ δεν κοιμάται πάνω από δυο ώρες την ημέρα.

Επικαλέστηκε βέβαια και το γεγονός ότι το 8χρονο παιδί της μεγαλώνει χωρίς κανέναν από τους δύο γονείς του. «Δεν αποδεικνύεται ότι θα τελέσω νέες αξιόποινες πράξεις, αφού και για αυτές για τις οποίες κατηγορούμαι δεν τις έχω τελέσει, αλλά τουναντίον θα αγωνιστώ σκληρά για να ξεπεράσει ο γιος μου τα προβλήματα, αλλά και για την αποκατάσταση της υγείας μου», τόνιζε.

Μάλιστα, έντονη ήταν η αντίδραση του Ακη Τσοχατζόπουλου, στον οποίο το δικαστήριο δεν έδωσε το λόγο προκειμένου να υπερασπιστεί τη σύζυγό του: «Είναι επί ξύλου κρεμάμενη και δεν μου δίνετε τον λόγο να πω πέντε πράγματα. Δουλεύετε με τα πρακτικά της προηγούμενης δίκης. Αυτό δεν γίνεται».

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας