Ρένα, πλήρωσε για το σολάριουμ της Άννας!

Ρένα, πλήρωσε για το σολάριουμ της Άννας!

Αποζημίωση 58.470 ευρώ ζητά η Άννα Βίσση από τον Δήμο Κηφισιάς λόγω των ζημιών που υπέστη το υπόγειο της βίλας της στη διάρκεια της νεροποντής της 16ης Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι η πλημμύρα του υπογείου της οφείλεται σε βουλωμένα φρεάτια στο δρόμο μπροστά από το σπίτι της.

Ο Δήμος Κηφισιάς απαντά ότι μπροστά από την κατοικία της Άννας Βίσση υπάρχει αντιπλημμυρικό έργο (τριπλό φρεάτιο), ενώ τα φρεάτια στην περιοχή της Εκάλης είχαν καθαριστεί εγκαίρως δύο ημέρες πριν την πλημμύρα. Επίσης υποστηρίζει ότι τα νερά που είχαν πλημμυρίσει το υπόγειο αντλήθηκαν από την Πολιτική Υπηρεσία Κηφισάς και απορροφήθηκαν αμέσως από το φρεάτιο μπροστά στην κατοικία της τραγουδίστριας, γεγονός που σημαίνει ότι δεν ήταν βουλωμένο.

 

vissi1

Eπίσης ο Δήμος υπενθυμίζει το αυτονόητο, δηλαδή ότι αρμόδια αρχή για τα αντιπλημμυρικά έργα είναι η Περιφέρεια Αττικής… δηλαδή είναι σαν να λέει στην Άννα «τα παράπονά σου στη Ρένα».

Εξαιτίας της πλημμύρας, πολλές οικογένειες ξεσπιτώθηκαν, πολλοί επαγγελματίες καταστράφηκαν. Αν αναλογιστούμε ότι τόσοι άνθρωποι έχασαν ολάκερο το βιος τους, τότε οι πλημμυροπαθείς της Αττικής θα πρέπει αναλογικά να ζητήσουν αποζημιώσεις 580.470 ευρώ ή και πολύ περισσότερα.

Τι να πει κανείς… Ποια καφετιέρα στοιχίζει 800 ευρώ; Ούτε επαγγελματική να ήταν! Ποια μοκέτα υπογείου κοστίζει 4.500 ευρώ; Εμπειρογνώμονες επί των πλημμυρών δεν είμαστε, οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο πράγματι δείχνουν λασπωμένα και ενδεχομένως κατεστραμμένες συσκευές, ρούχα κ.λπ., όμως είναι ύβρις για τους ανθρώπους που πραγματικά καταστράφηκαν να δίνεται τόση δημοσιότητα στις ζημιές που έπαθε μια σταρ. (Oι φωτογραφίες από την ιστοσελίδα του “Πρώτου Θέματος”.)

Μένει να δούμε αν η Ρένα Δούρου θα ορίσει ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με θέμα… το κατεστραμμένο και αξίας 4.000 ευρώ σολάριουμ και τα αντιπλημμυρικά έργα ακριβώς έξωθεν την κατοικίας της Άννας Βίσση…