Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Βιταμίνη Ε και προβιοτικά – Πόσο πολύ τα χρειαζόμαστε τελικά;

Όλοι κάποια στιγμή της ζωής μας χρειάστηκε να πάρουμε κάποια συμπληρώματα διατροφής, προκειμένου να πάρουμε κάποια ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και σημαντικά στοιχεία ή να ενισχύσουμε την εντερική χλωρίδα με προβιοτικά.

Ανάμεσα στα συμπλέγματα βιταμινών που είναι αναγκαία για τον οργανισμό βρίσκεται η βιταμίνη Ε, η οποία είναι η μόνη που δεν λαμβάνεται από τα φρούτα και τα λαχανικά. Πως λοιπόν θα την λάβετε, εύκολα; Επίσης πως μπορείτε να προστατεύσετε το στομάχι σας και να το θωρακίσετε σε όλα τα παθογόνα βακτήρια; Όλες οι απαντήσεις δίνονται μέσα από τη ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ.

Βιταμίνη Ε – το απαραίτητο ισχυρό αντιοξειδωτικό

Με την συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα της βιταμίνης Ε εξουδετερώνονται οι ελεύθερες ρίζες. Αυτός ο ρόλος της βιταμίνης είναι πολύ σημαντικός, αφού κανένα άλλο μόριο δεν τον εκτελεί καλύτερα. Επίσης η βιταμίνη Ε είναι σπουδαία για τους πνεύμονες, γιατί τα κύτταρα προσλαμβάνουν μεγάλες ποσότητες οξυγόνου. Τέλος προστατεύει σε μεγάλο βαθμό το ανοσοποιητικό σύστημα.

Επιλέξτε το συμπλήρωμα Vitamin E Natural, το οποίο προσφέρει παραπάνω αντιοξειδωτικές ιδιότητες με τις αναμεμιγμένες τοκοφερόλες που περιέχονται στην σύστασή του. Προτιμήστε να λάβετε μία μαλακή κάψουλα μετα το φαγητό, αφού ύστερα από έρευνες έχει αποδειχθεί ότι η vitamin Ε αφομοιώνεται καλύτερα όταν το στομάχι είναι γεμάτο.

H Vitamin E Natural της Solgar:

  • Προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα
  • Προστατεύει από το οξειδωτικό στρες
  • Προάγει μία πιο ελαστική επιδερμίδα
  • Συμβάλλει σε ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα

Γερό στομάχι με NOW® Acidophilus & Bifidus & Billion

Πως τα προβιοτικά βοηθούν στη διατήρηση της γενικότερης υγείας σας; Καταρχήν βελτιώνουν την εντερική χλωρίδα, χωρίς να επιτρέπουν την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων. Επιπλέον, τα προβιοτικά παράγουν ένζυμα, τα οποία είναι απολύτως αναγκαία στην σωστή αφομοίωση τροφών.

Ερευνητικά δεδομένα που έχουν έρθει στο φως έχουν δείξει, ότι τα προβιοτικά μειώνουν την διάρροια και τη δημιουργία καρκινογενών στα έντερα.

Βρείτε εδώ ένα από τα καλύτερα προβιοτικά που διασφαλίζουν την υγεία και την ευεξία του οργανισμού.

Η ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ είναι στην διάθεσή σας για τις συμφερότερες αγορές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας