Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικό Συμβούλιο

Συγκοινωνιολόγο προσέλαβε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Στον έμπειρο συγκοινωνιολόγο Νικόλαο Βόσκογλου ανέθεσε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στα κυκλοφοριακά θέματα του Δήμου. 

Η σχετική απόφαση Δημάρχου που κάνει απευθείας ανάθεση στον Νικόλαο Βόσκογλου δημοσιεύτηκε σήμερα και η δαπάνη του δήμου θα ανέλθει συνολικά σε 14.767,38 ευρώ.

Ο Νικόλαος Βόσκογλου υπήρξε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 εκ των στενών συνεργατών του πρώην δημάρχου Αθηναίων, Αντώνη Τρίτση σε θέματα που αφορούν το τραμ. Παράλληλα, ήταν βασικός μελετητής των παρεμβάσεων της Εταιρείας Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων Αθήνας (ΕΕΑΧΑ). Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 διετέλεσε μέλος των διοικήσεων του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.

Τα ανοιχτά θέματα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι πρώτο από όλα, μια ενιαία κυκλοφοριακή μελέτη για τις τρεις δημοτικές ενότητες των 3Β και βέβαια, οι ελάσσονες παρεμβάσεις σε μέρη του οδικού δικτύου (οδός Μαρώτη στη Βάρη, Βασιλέως Παύλου στη Βούλα κ.λπ.).

Δείτε ένα σχετικά πρόσφατο βίντεο από συνέντευξη που παραχώρησε ο Νικόλαος Βόσκογλου σε τοπικό μέσο της Αλεξανδρούπολης για την κυκλοφοριακή μελέτη της πόλης.

κλειδαράς Σπανός
Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement