Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο καθαρισμός των παραλιών και η απομάκρυνση των φερτών υλικών που είχαν εμφανιστεί στις ακτές της Βούλας τις τελευταίες μέρες μετά τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις.
Τα συνεργεία του Δήμου έκαναν περισυλλογή των σκουπιδιών τα οποία και απομακρύνθηκαν από τα σημεία που είχαν τοποθετηθεί.
Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Μάιο εργολαβία για τον μηχανικό καθαρισμό των παραλιών και ήδη, σε συνδυασμό με συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου έχουν γίνει 30 μηχανικοί καθαρισμοί με ειδικά οχήματα του Δήμου και το μηχάνημα αμμοκαθαρισμού του εργολάβου σε ελεύθερες παραλίες των τριών πόλεων καθώς επίσης και καθαρισμοί από εργαζόμενους σε παραλίες που είναι απροσπέλαστες για τα μηχανήματα.
“Οι προγραμματισμένοι καθαρισμοί όλων των ελεύθερων παραλιών στα 3Β θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού”, δηλώνουν οι υπεύθυνοι του Δήμου.


								
				
				
			



