Ανοίγουν στις 13 Ιουλίου 2015 οι εγκαταστάσεις της παραλίας Βούλας, εντός του ΚΑΑΠ (πρώην ΠΙΚΠΑ) που εξυπηρετούν άτομα με αναπηρίες.
Την πρωτοβουλία πήρε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών που καλεί τα μέλη και τους φίλους του να στηρίξουν την προσπάθεια.
Οι εκπρόσωποι των παραπληγικών αφήνουν πάντως σαφείς αιχμές για τη διοίκηση του ΚΑΑΠ (πρώην ΠΙΚΠΑ) σημειώνοντας ότι επέδειξε “αδιαφορία” και δημιούργησε “αντίξοες συνθήκες”.
Όπως τονίζει ο Σύλλογος,
Σε κάθε περίπτωση από την επόμενη Δευτέρα, η είσοδος του ΚΑΑΠ για τους παραπληγικούς θα είναι ανοιχτή και ελέυθερη, και οι εγκαταστάσεις έτοιμες. Πληροφορίες δίνονται στο τηλ. 210 8312740.
Ο Σύλλογος παράλληλα κάνει έκκληση για την ενίσχυση του ταμείου του με δωρεές: Αυτές μπορούν να γίνουν με ταχυδρομική επιταγή (Πανελλήνιος Σύλλογος Παραληγικών, Όθωνος Σταθάτου 37-39, Αθήνα 11145) ή μέσω internet banking (λογαριασμός Εθνική Τράπεζα GR4001101340000013429600441).
