Νέο περίπτερο στην πλατεία Αίγλης στον Λαιμό Βουλιαγμένης

Νέο περίπτερο στην πλατεία Αίγλης στον Λαιμό Βουλιαγμένης

Την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 συνεδριάζει το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης, στις 7.30 μ.μ. στο παλιό δημαρχείο Βουλιαγμένης.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η μετακίνηση του περιπτέρου που λειτουργεί σήμερα στο πάρκινγκ το παλιού ξενοδοχείου Αρμονία.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσια διάταξης είναι τα εξής:

1. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης επιχείρησης μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος, της «ΝΤΟΥΣΚΑΣ Ε. – ΤΖΟΒΑΡΑΣ Θ. Ο.Ε.», επί της οδού Λ.Ποσειδώνος αρ.17 στη Βουλιαγμένη.

2. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης επιχείρησης μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος, της υπό σύσταση επιχείρησης με επωνυμία «ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε» , επί των οδών Ερμού αρ.1 & Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη.

3. Λήψη απόφασης για τη χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης επιχείρησης μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος, της επιχείρησης με επωνυμία «TOKYO JOE ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε» , επί των οδών Ποσειδώνος ΑΡ.17 & Ορφέως ,στη Βουλιαγμένη.

4. Λήψη απόφασης που θα αποτελεί εισήγηση προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, για τη μετατόπιση ή μη του περιπτέρου της δικαιούχου Τσίτου Αγγελικής του Σταύρου (μισθώτρια του περιπτέρου είναι η Αγγελική Ανδριώτη) από την οδό Απόλλωνος εντός του Πάρκινγκ της Πλατείας Αρμονίας στη Βουλιαγμένη που βρίσκεται σήμερα, στη νέα από τη δικαιούχο προτεινόμενη θέση στη συμβολή των οδών Απόλλωνος και Λητούς και συγκεκριμένα επί της Πλατείας Αίγλης στη Βουλιαγμένη.

5. Επί της με αρ. πρωτ. 59195/9-12-2014 αιτήσεως της κας. Αθηνάς Γεωργιάδου , σχετικά με τοποθέτηση βρύσης στο Κοιμητήριο Βουλιαγμένης.

6. Λήψη απόφασης επί των αιτήσεων των πολιτών σχετικά με παρατάσεις ταφής των συγγενών τους.