Η Βουλιαγμένη συζητά για τη μουσική των καταστημάτων

Η Βουλιαγμένη συζητά για τη μουσική των καταστημάτων

Το θερινό ωράριο για τη μουσική των καταστημάτων θα βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης.

Η συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου έχει οριστεί για την Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 8 μ.μ. και όπως πάντα θα λάβει χώρα στο πρώην δημαρχείο της Βουλιαγμένης.

Η πλήρης ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ 1ο: «Λήψη απόφασης για την ανανέωση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικής για χρονικό διάστημα τριών ετών στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος καφετέρια, αναψυκτήριο, ζαχαροπλαστείο, του ΑΓΑΠΙΟΥ Πλάτωνος-Ελευθερίου του Νικολάου, που λειτουργεί εντός της οργανωμένης πλαζ Αστέρα Βουλιαγμένης απί της οδού Απόλλωνος αρ.40 στη Βουλιαγμένη.

ΘΕΜΑ 2ο : «Λήψη απόφασης για την ανανέωση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικής για χρονικό διάστημα ενός έτους, στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εστιατόριο-καφετέρια, της εταιρείας ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΡΑΒΕΛ Α.Ε., με διακριτικό τίτλο «ΜΥΘΟΣ» , που λειτουργεί επί της οδού Ηλίου αρ.2 στη Βουλιαγμένη».

ΘΕΜΑ 3ο: «Λήψη απόφασης για τη χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης επιχείρησης μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος, της ΣΠΥΡΟΥ Βασιλικής του Παναγιώτη, επί της οδού Ήρας αρ.2 Ο.Τ.57 , στη Βουλιαγμένη».

ΘΕΜΑ 4ο: «Λήψη απόφασης για τη χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής για αόριστο χρονικό διάστημα, στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος – επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος, με επωνυμία ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., που λειτουργεί επί των οδών Ερμού αρ.1 και Αγ.Παντελεήμονος στη Βουλιαγμένη»

ΘΕΜΑ 5ο: «Δημοπράτηση χώρου στάθμευσης όρμου Μαλτσινιώτη».

ΘΕΜΑ 6ο: «Λήψη απόφασης περί τήρησης των θερινού ωραρίου Μουσικής των καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος».