Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Βουλιαγμένη: Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 43χρονος κάτοικος Βουλιαγμένης που το μεσημέρι της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου επέβαινε σε μικρή μηχανή και χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αθηνάς.

Το ατύχημα συνέβη στη συμβολή της οδού Δήμητρας με την παραλιακή λεωφόρο, ένα από τα κεντρικά σημεία των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ισχύουν λόγω της κατασκευής έργου ομβρίων υδάτων που έχουν κλείσει το ένα ρεύμα της παραλιακής λεωφόρου. Από την οδό Δήμητρας διοχετεύεται η κίνηση από Σούνιο προς Γλυφάδα.

Αντίθετα με ό,τι ίσχυε μέχρι πρότινος, τα οχήματα που βγαίνουν από την οδό Δήμητρας πλέον απαγορεύεται να διασχίσουν την παραλιακή προς την οδό Νιόβης που οδηγεί στο ΔΑΚ Βουλιαγμένης και έχουν υποχρεωτική στροφή δεξιά. Η σήμανση ωστόσο μέχρι την Κυριακή δεν ήταν έντονη και έτσι ο οδηγός του σκούτερ διέσχισε τη λεωφόρο, όπου όμως στη διασταύρωση χτυπήθηκε σοβαρά από όχημα που είχε πράσινο φανάρι στο ρεύμα προς Σούνιο.

Φίλοι και συγγενείς του παθόντος κινητοποιήθηκαν προς την Περιφέρεια Αττικής και προς την εργολήπτρια εταιρεία. Την επομένη τοποθετήθηκαν πλαστικά φράγματα που εμποδίζουν πλέον τα οχήματα να διασχίσουν κάθετα τη λεωφόρο.

Ωστόσο η οδήγηση στην περιοχή απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή καθώς είναι πολλά τα σημεία στα οποία έχουν αντιστραφεί οι προτεραιότητες (π.χ. διασταύρωση Ερμού και Ιάσονος, διασταύρωση Παναγούλη και Ιάσονος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας