Η Βουλιαγμένη θρηνεί για τον Αλέξη Σταϊκόπουλο

Η Βουλιαγμένη θρηνεί για τον Αλέξη Σταϊκόπουλο

Την τελευταία του πνοή στην παραλιακή λεωφόρο άφησε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου ο προπονητής υδατοσφαίρισης και επιχειρηματίας από τη Βουλιαγμένη, Αλέξης Σταϊκόπουλος.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για καραμπόλα τριών αυτοκινήτων και μιας μοτοσυκλέτας με τον Αλέξη Σταϊκόπουλο, που επέβενε στη μοτοσικλέτα να βρίσκει ακαριαία τον θάνατο.

Ο Αλέξης Σταϊκόπουλος διετέλεσε προπονητής στις υποδομές του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης αλλά και στην Α1 ανδρών του πόλο στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου. Επιχειρηματικά συνέδεσε το όνομά του με το ευρέως γνωστό Roumors στη Βουλιαγμένη, του οποίου ήταν συνιδιοκτήτης, όπως και άλλων επιχειρήσεων εστίασης, όπως το Όμιλος στον ΝΟΒ κ.ά.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης με ανακοίνωσή του εξέφρασε “την βαθιά οδύνη του στο άκουσμα της απροσδόκητης απώλειας του συναδέλφου μας Αλέξη Σταϊκόπουλου”. Το μήνυμα καταλήγει: “Φίλε Αλέξη, το χαμόγελο και η θετική σου ενέργεια θα παραμείνουν άσβεστα στην μνήμη μας. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος”.

Επικαιροποίηση:

Δήλωση συλλυπητηρίων έκανε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σημειώνοντας:

“Η πόλη μας θρηνεί έναν φίλο σήμερα, ένα πολύ καλό και αγαπητό παιδί, τον Αλέξη Σταϊκόπουλο. Ο Αλέξης άφησε χθες το βράδυ την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο βυθίζοντας στο πένθος όλη την πόλη μας, τον κόσμο του αθλητισμού αλλά και όσους τον γνώριζαν και τον αγάπησαν.  Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και την ευχή μου ειδικά στους νέους της πόλης μας ο Αλέξης να είναι ο τελευταίος φίλος που θα θρηνήσουμε από τροχαίο δυστύχημα”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης:

“Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο χαμό ενός νέου ανθρώπου που μεγάλωσε μέσα στον Όμιλο: του Αλέξη Σταϊκόπουλου. Ένας άνθρωπος που καλλιεργήθηκε αθλητικά στο ΝΟΒ, ο Αλέξης ασχολήθηκε ενεργά με την υδατοσφαίριση ως παίκτης, συμμετέχοντας στις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών της Βουλιαγμένης μέχρι και τη βαθμίδα της Α1.

Εξελίχθηκε σε προπονητή αναλαμβάνοντας το φυτώριο των υποδομών του Λαιμού, όπου καθοδήγησε αθλητικά πολλά ταλέντα της υδατοσφαίρισης από την τρυφερή ηλικία των Αθλητικών Σχολών. Οδήγησε σε πολλές διακρίσεις τις ομάδες των ηλικιακών κατηγοριών, που κατέκτησαν πολλαπλούς τίτλους και πρωταθλήματα. Ένας δραστήριος, ικανός και αισιόδοξος άνθρωπος με κύριο χαρακτηριστικό το ζεστό χαμόγελο για όποιον συναντούσε, ο Αλέξης αφήνει ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια της Βουλιαγμένης.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του”.