Βραδιά αλληλεγγύης από την UNESCO Νοτίων Προαστίων (photos)

Βραδιά αλληλεγγύης από την UNESCO Νοτίων Προαστίων (photos)

Μια ζεστή εκδήλωση για την ενίσχυση του Παραρτήματος Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Βούλας διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουλίου ο Όμιλος για την UNESCO Νοτίων Προαστίων.

Στον φιλόξενο Όμιλο, το εστιατόριο του ΝΟΒ, τα μέλη και οι φίλοι του φιλανθρωπικού οργανισμού μέσα από μια όμορφη συνεύρεση συγκέντρωσαν πολύτιμους πόρους για το πρώην ΠΙΚΠΑ, η νέα διοίκηση του οποίου παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

tspg

Στο σύντομο χαιρετισμό της, η πρόεδρος του Ομίλου Σούλα Κοκολέτσου αναφέρθηκε εν συντομία στους στόχους της UNESCO και τα πεπραγμένα της χρονιάς, ενώ ανέφερε ως απάντηση σε πολλά ερωτήματα που όπως είπε δέχεται την έντονη αντίδραση της Ελληνική Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO η οποία καταδίκασε με τον πιο έντονο τρόπο την απόφαση να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί. Η Σούλα Κοκολέτσου ανέγνωσε αποσπάσματα από την επιστολή διαμαρτυρίας της προέδρου, Αικατερίνης Τζιτζικώστα.

Στη βραδιά παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ο οποίος ανοίγοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στην ελληνοτουρκική κρίση και την πρόκληση της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε μουσουλμανικό τέμενος, τονίζοντας την ανάγκη εθνικής ομοψυχίας και ενίσχυσης της ιστορικής συνείδησης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η αντιδήμαρχος Μαίρη Φουρναράκη, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης, Γιώργος Κοκολέτσος και ο τέως αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και τέως αντιδήμαρχος Δημήτρης Κιούκης.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος πλάι στην πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Νοτίων Προαστίων Σούλα Κοκολέτσου

Σούλα Κοκολέτσου, Μαίρη Φουρναράκη, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Γιώργος Κοκολέτσος και Ντίνα Κωνσταντέλλου

Ο Δημήτρης και η Ελένη Κιούκη με τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Μαίρη Φουρναράκη και Λίζα Μαρκοζάνη

Η ερμηνεύτρια Όλγα Βενέτη ανάμεσα στην Αθηνά και τον Σοφοκλή Ξυνή

Φωτεινή Νικητέα και Αντώνης Γλύκας

Η Σούλα Κοκολέτσου

Όλγα Βενέτη και Ντίνα Κωνσταντέλλου