Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τοπικα Νεα

Βροντερό “παρών” του Βασίλη Οικονόμου στη Βάρη

Εντυπωσιακή προσέλευση στα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου

Πλήθος κόσμου και πολιτικών παραγόντων προσήλθε στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Ανατολικής Αττικής της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου στη Βάρη, το βράδυ της Δευτέρας. Η συγκέντρωση μάλιστα ήταν τόσο ογκώδης με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους της Βάρης.

Σε μία εντυπωσιακή συνεύρεση κατοίκων της περιοχής και πολιτικών παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων: Ο Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης Σπανάκης, ο Αντιπεριφεριάρχης Αττικής Νίκος Πέππας, ο Εντεταλμένος Περιφεριακός Σύμβουλος Θανάσης Κατσιγιάννης, οι Δήμαρχοι Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, Σπάτων Αρτέμιδος Δημήτρης Μάρκου, Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς καθώς και πρόεδροι απο τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ, πλήθος αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων όπως και η Υποδιοικήτρια της 2ης ΥΠΕ Μαρία Δίπλα και οι διοικητές του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Πλεμένος Ανδρέας και Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος με ξεκάθαρο τρόπο στήριξε την υποψηφιότητα του Βασίλη Οικονόμου ζητώντας από τους πολίτες της περιοχής να δώσουν τον ένα από τους τρεις σταυρούς που έχουν στη διάθεσή τους στον μαχητικό βουλευτή, τονίζοντας ότι είναι ένας πολιτικός που βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους και τα προβλήματα της περιοχής.

Παρά το πανηγυρικό κλίμα της βραδιάς, ο Βασίλης Οικονόμου δεν μπόρεσε να …αντισταθεί και αναφέρθηκε στα πολιτικά πεπραγμένα και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Δεν μίλησε 58 δευτερόλεπτα όπως ορισμένοι συνυποψήφιοί του που δεν έχουν να επιδείξουν έργο στην περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής και δεν έχουν σημείο αναφοράς και αναφέρθηκε σε ποικίλα θέματα, ζητώντας παράλληλα από τους πολιτευτές της περιφέρειας να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων χωρίς να φοβούνται το πολιτικό κόστος.

Έκανε ιδιαίτερη μνεία στο νοσοκομείο Μεσογείων, ένα έργο ζωής στο οποίο έχει πρωτοστατήσει χρόνια, και επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης σχετικά με την άμεση υλοποίηση του.

Τοποθετήθηκε και προσκάλεσε τον κόσμο στο 1ο φεστιβάλ κλασικού αθλητισμού στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων Αρτέμιδος, ένα σημαντικό γεγονός για τη νεολαία της περιοχής των Μεσογείων καθώς αναμένεται μεγάλη συμμετοχή νεολαίας αλλά και πολλές δράσεις, όπως επίσης πήρε θέση για το θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων εκτιμώντας ότι η υπόθεση αυτή «δεν του βγαίνει» του Νίκου Ανδρουλάκη, ενώ κατέληξε ότι ο σκοπός δεν είναι η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές αλλά η αυτοδυναμία, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κυβερνητικό κόμμα είναι τα μοναδικά που έχουν σχέδιο για τη χώρα.

Από την πλευρά του κόσμου, στα εγκαίνια έδωσαν το παρών εκατοντάδες φίλοι του βουλευτή, οι οποίοι μάλιστα ήταν τόσοι πολλοί που η τροχαία αναγκάστηκε να εκτρέψει την κυκλοφορία, τιμώντας ένα αξιόλογο – μαχητικό βουλευτή που σε μερικούς μήνες θα διεκδικήσει την εκλογή του για δέκατη φορά! 

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement