Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Ανεξάρτητη Κίνηση

Ποιοι προηγούνται σε σταυρούς στα 3Β

Με πολύ αργούς ρυθμούς ολοκληρώνεται η διαδικασία καταμέτρησης των σταυρών στα ψηφοδέλτια για τις εκλογές στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Με λιγότερα από τα μισά εκλογικά τμήματα καταμετρημένα, φαίνονται κάποιες τάσεις στη σταυροδότηση οι οποίες όμως δεν είναι οριστικές, απλώς ενδεικτικές και ως τέτοιες τις αναφέρουμε από πληροφορίες του infonotia.gr.

Έτσι στην Ανεξάρτητη Κίνηση ΒΒΒ από τη Βούλα φαίνεται να προηγούνται η Μαρία Σίνα και ο Δημήτρης Μπελετσιώτης. Την τρίτη θέση διεκδικούν ο Νίκος Ζαχαράτος, ο Δημήτρης Κιούκης και η Τζούλια Γερακιού. Στην 7η θέση βρίσκονται με μικρές διαφορές οι Ανδρέας Αγγελιδάκης, Δημήτρης Βασιλείου και Πέτρος Θανόπουλος. Ακολουθεί ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ενώ στη δέκατη και ενδέκατη θέση βρίσκονται προς το παρόν Γιάννης Σκουμπούρης και Μίμης Ρουσσάκης.

Στο ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης για τη Βάρη στις πρώτες δύο θέσεις βρίκονται οι Παρασεκυάς Δρόσος και Λευτέρης Αργυρουδάκης και ακολουθεί η Δήμητρα Σουτόγλου, ο Κυριάκος Κικίλιας, ο Γιώργος Αλεξόπουλος και ο Τάσος Χατζηδαυιτίδης. Την τελευταία εκλόγιμη θέση διεκδικούν οι Ισαάκ Τοσουνίδης, Απόστολος Βασιλάκης  και Χρήστος Ριφιώτης.

Στη Βουλιαγμένη, η Ανεξάρτητη Κίνηση φαίνεται να εκλέγει τον Διονύση Κοντονή πρώτο, τον Νίκο Κασιδόκωστα δεύτερο, ενώ εκτός μένει ο τρίτος σε σταυρούς Γιώργος Μαυρωτάς.

Λιγότερα δεδομένα υπάρχουν για την Πόλη για να ζεις του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, καθώς τα στελέχη του συνδυασμού κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Φαίνεται όμως από τα μέχρι στιγμής δεδομένα ότι στη Βούλα προηγείται ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος και ακολουθούν Νανά Κάραγιαν, Δήμος Βαμβασάκης και Φιλάρετος Χατζηστεφάνου.

Στη Βάρη η Πόλη για να ζεις εκλέγει στις πρώτες θέσεις τη Μαρία Μπραϊμνιώτη και τον Χρήστο Βαδάση.

Στη Βουλιαγμένη προηγείται ο Παναγιώτης Σκουζής, με τον Διονύση Γεωργουλόπουλο δεύτερο και τον Ντίνο Καραγεώργο τρίτο.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας