Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Ο Κοντονής …ξετρύπωσε τον “ποντικό” του δημοτικού WiFi στη Βούλα

Αρκετοί κάτοικοι και δημότες αναρωτούνταν για ποιο λόγο η ασύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο που παρέχει ο Δήμος δωρεάν στην πλατεία της Βούλας λειτουργεί με τόσες διακυμάνσεις και τον περισσότερο καιρό είναι εκτός λειτουργίας.

Το θέμα ήρθε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, όπου την απάντηση έδωσε ο αντιδήμαρχος Διονύσης Κοντονής. Όπως είπε χαριτολογώντας, “ένας ποντικός πηγαίνει τακτικά και κατεβάζει τους διακόπτες στο συγκεκριμένο κουτί τροφοδοσίας της ΔΕΗ στην πλατεία της Βούλας”. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι πρόκειται για κανονική και τακτική δολιοφθορά από άνθρωπο που έχει γνώσεις ηλεκτρονικού, καθώς η κίνηση αυτή όχι απλώς γίνεται επανειλημμένα, αλλά επιπλέον το λουκέτο που μπαίνει στο κουτί βρίσκεται συνεχώς σπασμένο.

Ο Διονύσης Κοντονής μάλλον ήθελε να προειδοποιήσει τον “ποντικό” ότι οι ενέργειες και η ταυτότητά του είναι γνωστά, καθώς τόνισε ότι όλες οι κινήσεις έχουν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας.

Όσο για τα προβλήματα του δημοτικού δωρεάν WiFi στη Βάρη εξήγησε ότι έχει καεί το καλώδιο τροφοδοσίας και πως σύντομα η ζημιά θα αποκατασταθεί.

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας