Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Ώρες διέλευσης ανακοίνωσε η Δημοτική Συγκοινωνία Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Ενδεικτικό ωράριο λειτουργίας των δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης δόθηκε από την αρμόδια υπηρεσία προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση του επιβατικού κοινού.

Το ωράριο έχει τη μορφή πίνακα στον οποίο μπορεί κανείς να δει τις ώρες αναχώρησης των δύο γραμμών (μπλε και κόκκινη) από την αφετηρία, αλλά και την ώρα άφιξης τους σε 12 επιλεγμένες στάσεις κατά μήκος των δρομολογίων.

Με τον τρόπο αυτό μπορεί το επιβατικό κοινό να υπολογίσει κατά προσέγγιση την ώρα άφιξης της γραμμής με την οποία ενδιαφέρεται να μετακινηθεί.

Γεγονός παραμένει όμως ότι έχει δρομολογηθεί ένα μόνο όχημα ανά γραμμή, κάτι που έχει ως συνέπεια μια μικρή καθυστέρηση να συμπαρασύρει ολόκληρο το πρόγραμμα…

 

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, “το ωράριο αυτό έχει στόχο να εξυπηρετήσει τους επιβάτες της Δημοτικής Συγκοινωνίας μέχρι την εγκατάσταση του συστήματος τηλεματικής η οποία αναμένεται εντός του καλοκαιριού με την οποία οι επιβάτες θα μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τα δρομολόγια και να ενημερώνονται με ακρίβεια για τις ώρες άφιξης και αναχώρησής τους”.

Η επιτυχία ή όχι πάντως της Δημοτικής Συγκοινωνίας έχει αποτελέσει ήδη αντικείμενο κριτικής της αντιπολίτευσης προς τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

“Άδεια πάνε και έρχονται τα οχήματα, κύριε Δήμαρχε, μήπως ήταν μεγάλη σπατάλη τα χρήματα που δόθηκαν;”, διερωτήθηκε για παράδειγμα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημήτρης Δαβάκης.

Η δημοτική αρχή δηλώνει σε απάντηση ότι έχει ικανοποιητικά στοιχεία για τη χρήση της υπηρεσίας από τους κατοίκους.

Υπόψιν ότι ο συγκοινωνιολόγος του Δήμου, μετά την πρώτη πιλοτική περίοδο λειτουργίας, θα ανακοινώσει μια μικρή τροποποίηση των δρομολογίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας