Ξαφνική ή εποχιακή τριχόπτωση; Top products και εξειδικευμένες βιταμίνες που λύνουν το πρόβλημα

Ξαφνική ή εποχιακή τριχόπτωση; Top products και εξειδικευμένες βιταμίνες που λύνουν το πρόβλημα

Τα μαλλιά μπορούν να γίνουν ο πιο αδύναμος κρίκος στην εμφάνισή σας και μάλιστα εντελώς ξαφνικά. Επηρεάζονται πολύ από το άγχος και τις δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες, ενώ σχετίζονται με παθήσεις όπως ο θυρεοειδής, οι πολυκυστικές ωοθήκες, η ανεπάρκεια σιδήρου κ.α.

Όταν δεν είναι υγιή, αποτελούν μία σημαντική ένδειξη ότι κάτι πάει στραβά στο σώμα και όπως προαναφέραμε μπορεί να σχετίζονται με συγκεκριμένα συμπτώματα νόσου. Όταν λοιπόν η απώλεια μαλλιών δεν οφείλεται σε φυσική εξέλιξη, τότε μπορούμε να μιλάμε για τριχόπτωση και πολύ αδύναμα μαλλιά.

Το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure σας προτείνει μερικά φυσικά όπλα για να καταπολεμήσετε την τριχόπτωση είτε μέσα από τη διατροφή, είτε μέσα από συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες για τα μαλλιά.

Apivita Hair Loss Night Serum

Ο δυναμωτικός ορός της Apivita περιορίζει, προλαμβάνει και καθυστερεί την τριχόπτωση σε κάθε ηλικία. Περιέχει πλήθος φυσικών ελαίων, κάνοντας τα μαλλιά πιο δυνατά και ανθεκτικά. Η εξειδικευμένη δράση του προστατεύει από την ψαλίδα και το ενοχλητικό σπάσιμο της τρίχας. Με κύρια συστατικά το ιπποφαές και τη δάφνη, ο ορός νύχτας κατά της τριχόπτωσης από την Apivita είναι η ολοκληρωμένη λύση που ψάχνετε.

Bayer Priorin, σας κρατάει μακριά από την τριχόπτωση

Δρα κατευθείαν στην ρίζα των μαλλιών σας και εξαιτίας της βιοτίνης και της κυστίνης αναπτύσσει το τριχωτό της κεφαλής, θρέφοντάς το. Έχει ψηφιστεί σαν το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Βρείτε το εδώ σε ειδική τιμή.

Health Aid Hair, Skin & Nails

Προϊόν που θρέφει μαζί με τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα! Περιέχει επιλεγμένες βιταμίνες για τα μαλλιά και μέταλλα που τα αναζωογονούν σε κάθος καθυστερώντας την τριχόπτωση, ενώ παράλληλα προσφέρει όμορφο δέρμα και υγιή νύχια. Επιλέξτε σε τιμή i-cure το Health Aid Hair, Skin & Nails.

Ποια είναι η σωστή διατροφή των μαλλιών

  1. Μην παραλείπετε τον κρόκο αυγών, καθώς περιέχει βιοτίνη
  2. Φάτε ξηρούς καρπούς, έχουν χαλκό και βιταμίνη Ε
  3. Εντάξτε στο καθημερινή πλάνο διατροφής τις χρωματιστές πιπεριές, καθώς περιέχουν βιταμίνη C που προάγει την σύνθεση κολλαγόνου

Περισσότερα για τα μαλλιά; Μόνο στο i-cure.gr!