Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Επιμένει η επιβάτης του Μετρό ότι τη χαστούκισε ελεγκτής (βίντεο)

Να δει τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του μετρό, τα οποία σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ δεν δείχνουν περιστατικό χειροδικίας, ζητά η επιβάτης που καταγγέλλει ότι τη χαστούκισε ελεγκτής στον σταθμό της Ομόνοιας επειδή δεν είχε εισιτήριο και αρνήθηκε να του δώσει τα στοιχεία της.

Η  άνεργη κοινωνιολόγος, Σμάρω Κακκόση, που έκανε τις καταγγελίες  ζήτησε από τις αρχές να ανοίξουν οι κάμερες, για να φανεί η αλήθεια και το πρόσωπο του άντρα που την χαστούκισε, ωστόσο, κατόπιν ελέγχου στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του σταθμού, η ΣΤΑΣΥ υποστήριξε την Τετάρτη ότι ο ελεγκτής δεν εμφανίζεται να χαστουκίζει την κοπέλα, παρά μόνο υπάρχει μία έντονη λογομαχία ανάμεσα στους δύο.

Η Σμάρω αμφισβητεί τους ισχυρισμούς του προέδρου του Μετρό ότι δεν παρατήρησε χειροδικία:   «Προτείνω να δω με τα ίδια μου τα μάτια το βίντεο» σημείωσε  η νεαρή κοπέλα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και είπε ότι προτίθεται να πληρώσει κανονικά το πρόστιμο που της επιβλήθηκε.   «Αν δεν είχε ασκηθεί βία εναντίον μου εγώ θα είχα φύγει δεν θα καθόμουν να δώσω τα στοιχεία μου» τόνισε η κοπέλα στους δημοσιογράφους που βρήκαν απολύτως λογικά τα επιχειρήματα της.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας