Τρίτος δημοτικός παιδικός σταθμός ανοίγει στη Βούλα (photos)

Τρίτος δημοτικός παιδικός σταθμός ανοίγει στη Βούλα (photos)

Θέμα ημερών είναι να μισθωθεί και να ξεκινήσει τη λειτουργία του ο τρίτος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός στη Βούλα, και ο πέμπτος του ενιαίου δήμου. 

Πρόκειται για τον σταθμό που μέχρι σήμερα λειτουργούσε με τον τίτλο “Χελωνίτσα” και ο οποίος βρίσκεται στην οδό Μιλτιάδου 2 και Σοφοκλέους, στη Βούλα (πάνω από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, περιοχή “Εξοχή”).

Η δημοτική αρχή εκτίμησε ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη για τη μίσθωση ενός έτοιμου Παιδικού Σταθμού για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση των δημοτών και επέλεξε τη συγκεκριμένη έτοιμη επιχείρηση που έκλεισε πρόσφατα. Πρόκειται για ισόγειο κτίσμα 128 τ.μ., το οποίο φέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού, μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο.

Το μηνιαίο μίσθωμα του σταθμού ανέρχεται σε 1.850 ευρώ.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δέχτηκε κριτική από δημοτικούς συμβούλους για το γεγονός ότι ανοίγει τρίτος σταθμός στη Βούλα, ενώ στη Βουλιαγμένη δεν λειτουργεί κανένας. Ο Δήμαρχος απάντησε ότι έχει δρομολογήσει μελέτη για την κατασκευή Σταθμού στη Βουλιαγμένη και ότι μόνο η συγκεκριμένη επιλογή μπορούσε να υλοποιηθεί σε τόσο σύντομο διάστημα.

Φωτογραφίες από τον Παιδικό Σταθμό υπό την προηγούμενη διεύθυνσή του:

xelonitsa6

xelonitsa5

xelonitsa4

xelonitsa3

xelonitsa2