Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Το Χέρωμα ξέρει να το γλεντά

Κοσμοσυρροή, αστείρευτο γλέντι και ξεφάντωμα είχε ο χορός που διοργάνωσε για την καινούργια χρονιά ο Εκπολιτιστικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Χερώματος Βάρης “ο Νημφόληπτος” στην ταβέρνα «Η φωλιά των κυνηγών» στη Βάρη.

Το κέφι ήταν αστείρευτο, συνοδευόμενο από πολύ καλό φαγητό και πολύ εύγεστο κρασί. Η καλή παρέα και η διάθεση για λίγη ξενοιασιά και χαλάρωση από την προβληματική καθημερινότητα κράτησε το γλέντι και το χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι:, Γεωργουλόπουλος Δ. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Καπετανέας Π. πρώην δήμαρχος Βάρης και νυν Δημ. Σύμβουλος του νέου Δήμου, Δημ. Αναστασίου πρώην δήμαρχος Βάρης και νυν Δημ. Σύμβουλος του νέου Δήμου, οι Αντιδημαρχοι Δημ. Μελετσιώτης, Αργυρουδάκης, Ν. Ζαχαράτος, Μαρία Σίνα Δημ. Σύμβουλοι Μ.. Δασκαλάκης Μαν., Ζυγούρης Ν. Βαμβασάκης Ν., Δαβάκης Δημ. νυν Δημ. Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος, οι σύμβουλοι της Δ.Κ. Βάρης Τριβυζάς Σπ.και Ασκούνης Π., αντιπροσωπεία από τη «Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών ΒΒΒ», αντιπροσωπεία από τους Νέους Ορίζοντες Φιλίας, Σαμαράς Στ. από την ομάδα Δασοπροστασίας και πυρασφάλειας Βάρης , ο πρόεδρος του Συλλόγου της Μηλαδέζας Βάσσης Ν., ο πρ. του συλλόγου Κρητών της περιοχής μας Πιπεράκης Στέλιος, ο πρ του συλλόγου Ηπειρωτών της περιοχής μας «Ο Ρόβας» Θανόπουλος, ο πρ του Επ. συλλόγου Βάρης Ριφιώτης Χρ. και ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου μας Ρήγας Αν.

Το “παρών” βεβαίως έδωσαν και άλλοι φορείς της περιοχής μας και σίγουρα όλος αυτός ο κόσμος που πλαισίωσε το σύλλογο και την εκδήλωση με το αστείρευτο κέφι του και στον οποίο ο Νημφόληπτος εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κος Κούτρας Φώτης στο σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και στη συνέχεια μαζί με τους «ΑΝΑΓΥΡΑΣΙΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΕΥΤΕΣ» και τη συνοδεία καλής Ελληνικής μουσικής έδωσε το έναυσμα του χορού που κράτησε μέχρι πρωίας.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας