Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Αθλητισμός που διδάσκει στο Δημοτικό Βουλιαγμένης (video-photos)

Επίδειξη ενός αγώνα ξιφασκίας σε αμαξίδιο από δύο αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας παρακολούθησαν σήμερα οι μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Βουλιαγμένης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 1ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, που είχε θεματικό άξονα «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι». Την επίδειξη έκαναν οι αθλήτριες Κέλλυ Λουφάκη και Κατερίνα Σαράντη, με την καθοδήγηση του προπονητή τους, Δημήτρη Κάζαγλη.

Ο κ. Κάζαγλης μίλησε στα παιδιά για το άθλημα και τους κανόνες του, για τις ιδιαιτερότητες του αμαξιδίου και για τις σημαντικές διακρίσεις της χώρας μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Δέχτηκε “βροχή” ερωτήσεων από μαθητές που από την πρώτη στιγμή μαγνητίστηκαν στο θέαμα και καταχειροκρότησαν τις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας, που αυτές τις ημέρες προπονούνται για τα προκριματικά των ερχόμενων Παραολυμπιακών Αγώνων.

Στην εισαγωγή της, η διευθύντρια του Σχολείου, Αλεξάνδρα Σταθοπόλου σημείωσε:

Ο σκοπός είναι όχι η νίκη ή η απονομή βραβείων αλλά η συμμετοχή, ο συναγωνισμός και η προσωπική προσπάθεια. Είναι τιμή για όλους εμάς εδώ η παρουσία των αθλητών, γιατί ξεπερνώντας δύσκολα προβλήματα κατάφεραν να διακριθούν και να τιμήσουν την χώρα και την πατρίδα μας και είναι ζωντανό παράδειγμα για όλους μας. Παράδειγμα προσπάθειας και υπέρβασης δυσκολιών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, Διονύσης Γεωργουλόπουλος.

Ένα μέρος της επίδειξης και όσων παρακολούθησαν τα παιδιά:

Στιγμιότυπα της επίδειξης:

IMG_9400

IMG_9418

IMG_9424

IMG_9427

IMG_9390

IMG_9358

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας