Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Από το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης ξεκίνησε τις χορηγίες ο Αστέρας Βουλιαγμένης

Από το Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης ξεκίνησε το πρόγραμμα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της η Astir Palace για το 2018.

Η πρωτοβουλία της εταιρείας είχε διττό χαρακτήρα, καθώς συνδύασε την οικονομική ενίσχυση των αναγκών του φορέα και παροχές σε είδος, στηρίζοντας παράλληλα τις ουσιαστικές ανθρώπινες ανάγκες των παιδιών, μέσω ειδικά σχεδιασμένου Προγράμματος Εθελοντικής Εργασίας των Εργαζομένων.

Στο πλαίσιο των εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και σε συνεργασία με τον καταξιωμένο εικαστικό Γιώργο Τσεριώνη, πραγματοποιήθηκαν δύο θεματικά καλλιτεχνικά εργαστήρια με παιδιά από τα Χωριά SOS στη Βάρη με θέμα το Δένδρο, ως καλλιτεχνικό και ανθρώπινο σύμβολο.

Τα παιδιά απεικόνισαν σχεδιαστικά και γλυπτικά με το δικό τους μοναδικό τρόπο τους βαθύτερους συμβολισμούς της παράδοσης αλλά και της επέκτασης που συνδέονται με τις ρίζες και τα κλαδιά, ως αντιπροσωπευτικές αξίες του δένδρου.

Οι δημιουργίες των παιδιών που προήλθαν από τα εργαστήρια, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον εικαστικό που δημιούργησε το νέο γούρι της εταιρείας για το 2018, σε μια ιδιαίτερη χρονιά για την Astir Palace, καθώς το ιστορικό resort θα ανοίξει ξανά μετά την ολοκλήρωση της εκτεταμένης αναβάθμισης των υφιστάμενων εγκαταστάσεων, δημιουργώντας ένα νέο ορόσημο για τον τουρισμό στη χώρα μας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Astir Palace κύριος Στέλιος Κουτσιβίτης δήλωσε σχετικά:

«Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να είμαστε διαχρονικός φορέας στήριξης και ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας, οικοδομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των τοπικών κοινωνιών, τόσο στο παρόν όσο και στο άμεσο μέλλον. Νιώθουμε περήφανοι που στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης, με περισσότερα από τριάντα έτη συνεχόμενης κοινωνικής συνεισφοράς στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας