Χορτοκοπτικά με υψηλή ποιότητα και απόδοση από την εταιρεία ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ

Χορτοκοπτικά με υψηλή ποιότητα και απόδοση από την εταιρεία ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ

Στα δύσκολα εδάφη του κήπου και του χωραφιού το απλό χορτοκοπτικό δεν φτάνει για να μπορέσει να καλύψει όλες τις απαιτήσεις. Εκεί λοιπόν που τα απλά χορτοκοπτικά δεν είναι ικανοποιητικά, τα χορτοκοπτικά ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ σας δίνουν τις ολοκληρωμένες λύσεις που χρειάζεστε.

Προτού επιλέξετε, δείτε ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να λάβετε υπόψιν:

tspg

Ποια είναι η επιφάνεια του χόρτου

Αν η επιφάνεια που καλείστε να κουρέψετε είναι μικρή, τότε τα ελαφριά και πρακτικά μοντέλα χλοοκοπτικών είναι αυτό που χρειάζεστε. Αν πρόκειται να ασχοληθείτε με το κούρεμα μιας μεγάλης επιφάνειας, τότε καλό είναι να χρησιμοποιήσετε χορτοκοπτικά με μεγάλο εξοπλισμό.

Ηλεκτρικά ή βενζίνης;

Η λειτουργία του κινητήρα είναι πολύ βασική παράμετρος για την συνολική απόδοση της μηχανής. Για παράδειγμα ένας ηλεκτροκινητήρας είναι πολύ πιο αθόρυβος κατά την διαδικασία της κοπής. Αν από την άλλη θέλετε να επεξεργαστείτε ένα μεγάλο και ανώμαλο έδαφος επιλέξτε βενζινοκινητήρα.

Το ALPINA B 28D είναι ένα βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό, με χαμηλή εκπομπή καυσαερίων. Διαθέτει πολλές θέσεις ανάρτησης και προσφέρει εκκίνηση με μία κίνηση.

Επόμενο ερώτημα που πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας είναι το τι ακριβώς θέλετε. Άλεσμα ή συλλογή χόρτου; Όλα τα χορτοκοπτικά που θα βρείτε στο online κατάστημα, περιλαμβάνουν έναν χορτοσυλλέκτη, ο οποίος βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην σωστή συλλογή χόρτου.

Αν λοιπόν θέλετε να αποκτήσετε ένα πραγματικά αξιόπιστο και εύχρηστο μηχάνημα με καλή σχέση απόδοσης – τιμής, επιλέξτε ένα από τα χορτοκοπτικά και θαμνοκοπτικά από την εταιρεία ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ.

Τι κερδίζετε;

  • Περισσότερη δύναμη
  • Άνεση
  • Λειτουργικότητα

Μπείτε στο online κατάστημα από εδώ και δείτε όλη την μεγάλη ποικιλία προϊόντων.