Με κατάσχεση απείλησαν το Δήμο 3Β για χρέη στην ΕΥΔΑΠ

Με κατάσχεση απείλησαν το Δήμο 3Β για χρέη στην ΕΥΔΑΠ

Τηλεφώνημα που απειλούσε τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων είπε ότι δέχτηκε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Συγκεκριμένα, ο νέος Δήμαρχος ανέφερε ότι οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί νερού του Δήμου είχαν ανέλθει στα 227.000 ευρώ και ότι η νομική υπηρεσία της ΕΥΔΑΠ ειδοποίησε για αυστηρές κυρώσεις σε περίπτωση μη τακτοποίησης του χρέους.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ανέφερε ότι πληρώθηκαν άμεσα 120.000 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο χρέος τέθηκε σε διακανονισμό.

Στέλεχος της ΕΥΔΑΠ και κάτοικος των 3Β, μιλώντας στο 3vita.gr, ανέφερε ότι η κατάσταση αυτή αφορά τους περισσότερους Δήμους της πρωτεύουσας που έχουν συσσωρεύσει χρέη εκατομμυρίων προς την εταιρεία.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι χειρότερη πληγή είναι Δήμοι που χρωστούν στην ΕΥΔΑΠ λογαριασμούς της τάξης του εκατομμυρίου ευρώ για νερό που έχουν ήδη χρεώσει στους δημότες τους!

Πάντως, το θέμα των φουσκωμένων λογαριασμών νερού στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι υπαρκτό όπως έχουμε ήδη επισημάνει στο 3vita.gr (δείτε εδώ περίπτωση χρεών άνω των 90.000 ευρώ) και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα προσοχή.