Πως η αστυνομία παγίδευσε τον αγνώριστο με μακρύ ξανθό μαλλί Χριστόδουλο Ξηρό (φωτογραφίες)

Πως η αστυνομία παγίδευσε τον αγνώριστο με μακρύ ξανθό μαλλί Χριστόδουλο Ξηρό (φωτογραφίες)

Περισσότερες πληροφορίες για τη σύλληψη του μέλους της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλου Ξηρού γίνονται διαθέσιμες όσο περνάει η ώρα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι αρχές σκηνοθέτησαν ένα τροχαίο για να τον αιφνιδιάσουν. Αστυνομικός πάνω σε μοτοσικλέτα έπεσε και ο Χ. Ξηρός που κινείτο με το ποδήλατο έσπευσε αμέσως να τον βοηθήσει. και έπεσε στην παγίδα.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. απαντώντας σε ερωτήσεις για τη σύλληψη, τόνισε: «Πάνω του έφερε ένα πιστόλι με 14 σφαίρες. Δεν προέβαλε αντίσταση και ερευνάται το σπίτι. Η έρευνα μπορεί να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές. Η κατ΄ οίκον έρευνα μόλις ξεκίνησε. Στη συγκεκριμένη περιοχή βρισκόμαστε πάνω από 3 μήνες. Σήμερα κυκλοφόρησε ο Χρ. Ξηρός»

tspg

Αστα τα μαλλάκια σου….

Πολλά τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για την «αστυνομία μόδας» (Fashion police) που όφειλε να συλλάβει τον Χριστόδουλο Ξηρό.  Όπως πολλοί παρατήρησαν το μακρύ ξανθό μαλλί του Χριστόδουλου είναι τόσο χτυπητό που τραβάει την προσοχή, δεν βοηθάει ώστε να περάσει κάποιος απαρατήρητος.

 

savvas2

Προεκλογικές συλλήψεις; 

Στην ερώτηση για τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί «προεκλογικών συλλήψεων», ο κ. Κικίλιας ανέφερε: «Ο αγώνας ενάντια στην τρομοκρατία είναι επίπονος και διαρκής. Συνελήφθη ο Μαζιώτης, έγινε η σύλληψη του Σταμπούλου και συνελήφθη ο τρομοκράτης ο Χριστόδουλος Ξηρός. Δεν μπορούν να μπουν υπό πολιτικό και προεκλογικό αυτές οι συλλήψεις».  Ωστόσο η χρονική συγκυρία της σύλληψης ενισχύει το σενάριο που θέλει την αντιτρομοκρατική να έχει εντοπίσει και να έχει υπό στενή παρακολούθηση τον Ξηρό εδώ και πολλούς μήνες. Το γεγονός ότι η εντολή δόθηκε την βδομάδα έναρξης της προεκλογικής εκστρατείας οπωσδήποτε δημιουργεί καχυποψία.